2050

2050:s vision är Goda affärer på en planet i balans. Vi hjälper uppdragsgivare till ökad hållbarhet och lönsamhet med hjälp av våra kärnkompetenser: analys, kommunikation och affärsutveckling. Tillsammans med 2050 kan vara säkra på att få en samarbetspartner som förstår både affärens och planetens utmaningar.

2050 verkar i gränslandet mellan politik, forskning och näringsliv. Företaget har bred erfarenhet av miljö-och hållbarhetsarbetet; hur goda affärer skapas, hur ledningsgruppen kan se möjligheter i den nya hållbara ekonomin, hur nätverk skapas och drivs, hur fotavtryck beräknas, hur utsläppsmål formuleras och uppnås och hur frågorna kommuniceras och agendan sätts och genomdrivs, så att det som är bra för planeten och hela jordens befolkning också är bra för affärerna. Vår viktigaste kompass är att vara en del i förverkligandet av de Globala målen och därmed integrerar vi de tre hållbarhetsdimensionerna i alla delar av våra uppdrag.

2050 startades 2013 för att kanalisera grundarnas engagemang, kompetens och driv i miljö- och klimatfrågorna. I dag är vi knappt 40 konsulter med djup erfarenhet från något eller några av områdena affärsutveckling, politik på nationell och EU-nivå, hållbarhet samt kommunikation.

Victor Norberg
Guldmedlem

2AF Ekonomi Konsult

2AF Konsult erbjuder sina tjänster till små och medelstora företag inom Ekonomi, Finans och Affärsutveckling.

Ayesha Amin
Basmedlem

2MNordic IT Consulting AB

2MNordic is an IT consulting and development company providing digital solutions and services.
We help companies to develop IT solutions and offer resources with deep skillset/ knowledge.

2MNordic.pdf

Marius Ungureanu
Basmedlem

A beautiful Soup Göteborg AB

A Beautiful Soup är en PR-byrå specialiserad på att lösa upp knutar i kommuner och regioner genom att hitta synergier mellan politikens mål och våra uppdragsgivares erbjudanden.

Ulf Kamne
Guldmedlem

ABAKO Arkitektkontor

Vi är arkitekter, inredningsarkitekter, ingenjörer och visualiserare. Vår vision är att förverkliga nyskapande och funktionell arkitektur som berikar allas vardag.

Ylva Andersson
Basmedlem

Adlignum AB

Konsult inom Hållbarhet
Adlignum bistår företag och organisationer i strategisk utveckling för att införliva hållbarhet i sin kärnverksamhet. Vi jobbar också med utbildning inom hållbarhet och samarbete mellan svenska och afrikanska företag.

Jenny Jakobsson
Basmedlem

AKOA - Another Kind of Automation

AKOA är en marknadsledande innovationsbyrå specialiserade på RPA, Robotics och Intelligent Automation. AKOA är en fullservicepartner inom Intelligent Automation, där vi hjälper företag och offentliga verksamheter i deras automationsresa.

Frida Kjidderö
Basmedlem

ALMGREN Konst & Landskap

Konsultation för landskapsarkitektur och stadsutveckling, illustrationer samt konstnärlig verksamhet (akvarellmåleri)

Johanna Almgren
Basmedlem

Andra Source

We are specialized in finding the potential suppliers for the European buyers trading in textile, leather goods, and in Fast Moving Consumer Goods (FMCG). We deal in B2B trade between Asia and Europe. We are the partner for both (sellers and buyers). We ensure the smooth and effective engagement between the upstream organizations and the downstream organizations.

Zeeshan Malik
Basmedlem

Anneling Tobin Consult AB

Konsulter med lång erfarenhet av praktiska lösningar inom bygg, fastighet, energi och innemiljö. God kännedom om aktuella lagar, förordningar och föreskrifter. God förståelse för såväl fastighetsägares som lokalhyresgästers behov. Utbildningsverksamhet via dotterbolaget Approvus.

Bosse Wikensten
Basmedlem

Aqua Robur Technologies AB

Strömförsörjning av sensornätverk i kommunala VA-ledningsnät.

Niklas Wicén
Basmedlem

Arcotify Bostadslyftet AB

Hos oss arbetar utbildade arkitekter och byggnadsingenjörer med mångårig erfarenhet av bygglagstiftning och byggbranschen. Du kan förvänta dig att bli bemött med entusiasm, kunskap och professionalism. Vi brinner för form, arkitektur och människor. 

Vi utför alla sorters arkitektuppdrag, från förslag och skisser till färdiga arbetshandlingar, bygghandlingar och detaljlösningar. Vi utarbetar även detaljplaner och gör presentationsbroschyrer för objekt. Tekniska utredningar och färgsättningar står vi också gärna till förfogande med.

Leila Heydari
Basmedlem

Arnfjorden Wadström AB

Hjälper SME-företag med generationsskiften och strategiarbetet för digitaliseringen.

Sanna Arnfjorden Wadström
Basmedlem

ATC Internationellt Språkforum

ATC skapar förutsättningar för dina utlandsaffärer med utbildning i språk och kultur. Med glädje och inspiration fokuserar vi på att få flyt i konversationen. Grammatiken lär man sig indirekt.

Svend Soerensen
Basmedlem

Avizion Advizory AB

Vi tar ett samlat grepp ihop med företag och hjälper till med Finansiering, Redovisning och Affärsutveckling i ett samlat grepp.

Henrik Sjölander
Guldmedlem

Azelio

Azelio is a Swedish cleantech company changing the future of renewable energy. Our TES.POD long-duration energy storage system supplies around-the-clock clean power as electricity and heat with zero emissions. Our headquarters is in Gothenburg, and we have production facilities located in the heart of the Nordic automotive and aerospace clusters on the west-coast of Sweden.

Lars Gustavsson
Basmedlem

B Consulting AB

Genomför utbildningar i ekonomi för framför allt nuvarande och kommande styrelseledamöter. 

Bengt Petersson
Guldmedlem

BDE Brand Direction Everywhere AB

Brand Direction och Fotograf Catharina Fyrberg AB:
I ett partnerskap med fokus på klimatet bygger vi hållbara varumärken och hjälper verksamheter att kommunicera kring detta.

Ida Alfredsson
Basmedlem

Berlitz International Sweden AB

Berlitz Corp. etablerades 1878 och är idag ett globalt utbildningsföretag inom kommunikation, kultur och ledarskap. Vi erbjuder utbildning samt test i språk, interkultur och business management.

Anna Andersson
Basmedlem

Berotec

Affärsutveckling & Management Consulting

"Vi är ett annorlunda bolag med stort personligt engagemang och något så ovanligt som ett konsultbolag som sätter människan i centrum"

Hans Isacson
Basmedlem

Biofrigas Sweden AB

Vi utvecklar och säljer anläggningar för att förädla och förvätska bioigas.

Jonas Stålhandske
Guldmedlem

Biotech i Kungsbacka AB

"Biotech är ledande inom flödesteknologi för kromatografi och processindustri med spetskompetens inom avgasning och pumpning av biomaterial. 
Som OEM tillverkare av avgasare för flödesapplikationer skräddarsyr vi system efter kunders behov för flöden från under 1 mL/minut till kbm/timme.
Baserat på Gravity pump teknologi har Biotech, i samarbete med Hestiamedtech tagit fram el pump med unika möjligheter för känsliga media såsom blod, celler eller proteiner. Gravity pumpen är redo att anpassas för varierande applikationer inom life science med höga krav på tryck och pulsationsprofiler.
Biotech är även återförsäljare av tillbehör och kolonner för vätskekromatografi."

Fritiof Pontén
Basmedlem

Bomek Verkstads AB

Bomek levererar svarvning, fräsning, trådgnistning, svetsning och montering till företag inom alla brancher.
Vi tillverkar allt från prototyper och enstycksdetaljer till batchantal om nåra tusen.
Allt från optik, laser och medicin till indirekt utrustning åt Automotive.

Jonas Hedlund
Basmedlem

BostadsLobbyn

Konsult inom social hållbarhet, bostad & närmiljö, process-handledning, bo- & byggemenskaper, konfliktlösning.

Lena Palm
Basmedlem

Bredac AB

Teknisk konsult, imoprt & export

Ingemar Bredström
Basmedlem

Bridget AB

Bridget är en design- och kommunikationsbyrå med bred kompetens. Vi skapar idéer, bygger varumärken och arbetar strategiskt med visioner. Vi hjälper mindre och större företag med kommunikationslösningar, text, bild, form, ljud och rörligt.

Martin Modigh Karlsson
Guldmedlem

Butler Design

Grafisk formgivning och reklam, webb och tryck. Svenska och engelska.

Wayne Butler
Basmedlem

Bzzt AB

Vi vill kicka fossilbilarna ut ur städerna. Därför kör vi snabba och miljövänliga resor och transporter i city.

Sven Wolf
Guldmedlem

C Å Ahlqvist AB

Tillverkning försäljning av aktivitetsspel till olika delar av världen.

Carl Åke Ahlqvist
Basmedlem

C2U Group AB

Vi erbjuder ledningsstöd inom flera delar av värdekedjan, där vi hjälper dig att förbättra dina processer och arbetssätt. Vi är faktaorienterade och har vår största styrka i att genomföra förändringen, där vi arbetar tillsammans med ledning och medarbetare.
Vi stöttar och coachar alla nivåer i företaget för att säkerställa implementering av förbättringen. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med förbättringsmetoder tillgängliga i Lean, Six Sigma och Agile, både från linjebefattningar och som konsulter.

Jonas Pettersson
Basmedlem

Calmino group AB

Calmino utvecklar väldokumenterade produkter under egna varumärken inom gastro hälsovård (PROIBS), munhälsa (Aloemega) och hud (Vera+). Vi tillverkar även för Private Label.

Tobias Kisker
Basmedlem

CAN YAHYA AB

Innovation och Guidning

Yahya CAN.
Basmedlem

Canblinot Business Innovation

Affärsrådgivare och innovationsledare för företag som behöver konkret hjälp med att förstå hur de ska anpassa och utveckla sitt erbjudande i förhållande till nya trender och en snabbföränderlig värld.

Per Lanevik
Guldmedlem

Capture Sustainability

Konsult inom verksamhetsutveckling.
Guidar ägare och styrelser att förtydliga vad hållbarhet innebär i verksamheten så medarbetarna ökar lönsamheten genom mer hållbara affärer.

Gunilla Clancy
Basmedlem

Cargospace24 AB

En Digital handelsplats för Sveriges och Europas transportnäring där man kan söka ledig kapacitet i realtid.
"En UBER" för transporter.

Thomas Johansson
Basmedlem

Cerrman AB

Koorosh Shahdaei
Basmedlem

China Competence

Konsult med fokus på Kina: management, affärer, språk och kultur. Säljer: seminarier, föreläsningar, konsultationer, språkkurser, PM mm.

Sven Calander
Basmedlem

CIT Energy Management AB

Forskningsnära konsulter inom energieffektivisering och inomhusklimat i byggnader.

Karin Glader
Basmedlem

CLA Sweden AB

CLA Sweden AB har utvecklat boendekonceptet ConceptLiving™ och är ett alternativ till dagens senior- och trygghetsboende. Boendekonceptet erbjuder ett nytt steg i bostadskarriären och ett sammanhang för social samvaro, service och aktiviteter för en årsrik målgrupp. Konceptet kan liknas vid ett hotell där ett bekvämt boende, rikt socialt liv och individuell valfrihet står i fokus. De gemensamma ytorna är öppna för allmänheten och anhöriga – och kan användas för fester och andra arrangemang.

Petter Ahlström
Basmedlem

Clever Collaboration Group Europe AB

Effektiva demokratiska och kreativa möten för alla!

Vi är aktuella med vår medverkan i the Genie Project EU där vi bidrar till mikro- och småföretags konkurrenskraft, tillväxt och innovation genom utveckling av innovativa utbildningsverktyg, lösningar och innehåll, 2022-2024.
Aktuellt: genieproject.eu 

Pierre Wettergren
Guldmedlem

CLIAB

Designbutik, cafe, restaurang, föredrag, författare

Christina Larsson
Basmedlem

Cofiad AB

Vårt mål är att bringa ny kunskap till full nytta för samhället och hjälpa företag och deras innovationer att utvecklas internationellt och skapa en lönsam och hållbar framtid för dess ägare
Vi accelererar din ide genom att säkra finansiering, bidra till strategisk internationalisering och skapa tillväxt.
Cofiad erbjuder strategiska konsulttjänster för att främja positionering av företag och offentliga enheter i det europeiska innovationsekosystemet. Vi hjälper till med att ansöka om EU-bidrag, hitta partners för projekt och deltagande i intressegrupper. Vi ger även råd om hur man hittar svensk finansiering för utvecklingsprojekt, t.ex. från Vinnova, Energimyndigheten och Tillväxtverket.

Lars Gustavsson
Guldmedlem

Colmeo Business Innovation

LED-displayer för skyltning och information

Anders Tingström
Basmedlem

Con-Science AB

ConScience is a high tech company operating in the field of nanotechnology. We support academia and industry with R&D activities  in nano and micro fabrication. We operate in state-of-the-art nanofabrication laboratories, providing a broad platform for the development and fabrication of systems based on nanostructuring.

Kasper Moth-Poulsen
Guldmedlem

Conexim

Svensk tillverkning och export av svenska geotekniska produkter mot forna Sovjet

Conexim - Er partner i att skapa nya kontakter och affärer, marknads- och finansiell analys, etablering och affärsutveckling på nya marknader inom geoteknik och byggindustri

Anna Andersson
Guldmedlem

Convrt Consulting Group AB

Convrt is a firm specializing in corporate development. We deliver advisory services to leading business supporting them with holistic multi-dimensional change through a combination of consulting which span People, Organization, Processes & Technology

Jesper Hagberg
Basmedlem

Coompanion

Vi är företagsutvecklaren för kooperativa, sociala och liknande företag i den sociala ekonomin. Drygt 80 kooperativ är ägare. Vi driver utvecklingsprojekt för samarbete mellan vår sektor och andra.

Sven Bartilsson - Diana Ghinea
Basmedlem

Coroc AB

Coroc AB vill få företag i Västsverige att växa. Vi är ert företags personliga tränare vid förändring. Där vi skapar rätt struktur för tillväxt och lönsamhet samt är med och coachar  hela vägen från analys till resultat med fastpris. Vårt fundament är förändringsledning, våra expertområden affärsutveckling, organisation, process och digitalisering. 

Business Trailrun Club - Göteborg. Affärsnätverket för er som företagsägare/ledare som älskar löpning, naturen samt att umgås på ett avslappnat sätt. En gång per vecka så träffas vi för att gemensamt ta oss runt i nya fina miljöer omkring Skatåsområdet i ett lagom tempo för alla deltagare. https://www.coroc.se/business-trailrun-club-goteborg/

Fredric Gustafsson
Basmedlem

Coronet AB

Coronet business lounge är det personliga kontorshotellet vid Chalmers som erbjuder kontor i varierande storlekar där det ingår internet, skrivare, kaffe och konferensrum samt post- och receptionsservice. Här finns många spännande företag som hyresgäster.

Nina Orback
Basmedlem

Cupio AB

En kontakt - tusen möjligheter! Företagsutveckling - affärsutveckling, idéutveckling-bollplank, koncept och rekrytering franchise

Bengt Andersson
Basmedlem

Cykelåkeriet Sverige

Bud- och transport av gods i Alingsås. Skapar och driver event med Hållbarhetsprofil.

Leif-Harald Liebendörfer
Basmedlem

Deborah Rupert AB

Jag är en forskare och professionel coach som fokuserar på förebyggande av utbrändhet inom vetenskapssamhället.

Deborah Rupert
Basmedlem

Del Torri AB

Tillverkar den lilla handdrivna kedjesågen Nordic Pocket Saw för friluftsentusiaster. Fickformat, låg vikt, liten packvolym och råstyrka.

Oscar Strindhagen
Basmedlem

Deltronic security AB

Sveriges största leverantör av brandvarnare.

Pär Eklund
Basmedlem

development partner

Vi på development partner skapar idéer till och utvecklar fastigheter samt kan svara för genomförandet. Vi gör det tillsammans med partners och för egen räkning.

Mikael Fjällglim
Guldmedlem

Devkittens AB

ZeroAtlas är en spel- och upptäcktstjänst för hållbara företag som påminner om Pokemon Go, men i sin egna spelvärld samt har användaromdömen såsom TripAdvisor.

Benjamin Lillandt
Basmedlem

dinEffekt AB

Vi är ett utbildnings och coaching företag som jobbar med Mental träning och MentalSäljKompetens®. 

Inom dessa områden ger vi inspiration och konkreta verktyg i hur man kan stärka sig mentalt för att bli modigare och tryggare i att sälja in sig till en medarbetare eller kund. Vi jobbar med säljare, ledare och övrig personal i olika organisationer. 

Vi ger kunskap i hur man kan förändra en negativ känsla till en mer positiv och hur man förbereder sig mentalt för att kunna kommunicera med olika personer. Vi jobbar med hur man kan öka sin självbild och målbild för att bli säkrare när man tar kontakt med medarbetare eller kund.

Marie Algotsson Skogh
Basmedlem

Div Studio

Webbyrå baserad i Göteborg. Utvecklar hemsidor för företag.

Daniel Nicklasson
Basmedlem

Dixa Medical AB

Försäljning och tillverkning inom medicinteknik.

Thore Laggeby
Basmedlem

Dughult of Sweden

Vi skapar hållbara kvinnliga kläder producerade i Sverige! Tidlösa, modernt klassiska plagg med mycket känsla och av bästa kvalitet.

Annika Lundberg
Basmedlem

Eicorn AB

Eicorn is a Venture Creation and Innovation Management company with a strong focus on advanced technology concepts and entrepreneurial processes.

Linus Bille
Basmedlem

Ekonomerna i Mölndal AB

Vi bedriver ekonomisk konsultation och hjälper dig med ekonomi och administration.

Eva Johansson
Basmedlem

Ekorretången AB

Videoproduktion, såsom dokumentär, musikvideos, utbildning mm.

Valentin Halldin
Basmedlem

ELIQ AB

Eliq is a tech company specialized in the analysis and visualization of energy data. Our vision is contributing to reduced energy waste by helping people to understand their electricity consumption.

Joakim Botha
Basmedlem

Elite Home

Elite Home arbetar med investering, försäljning av fastigheter i Turkiet och Kroatien.
Fokus ligger på den svenska marknaden, alltså kunder från Sverige!
Vi förmedlar fastigheter direkt från byggföretag.

Ismet Hadzic
Basmedlem

Emcrum AB

Återvinnande design är ledordet – slutanvändare hushållen, optimala kunden fastighetsägare som vill öka återvinning och boendes trivsel, eller företag som vill stärka sin miljöpolicy genom profilgåva

Maria Crum
Basmedlem

Energiförbättring Väst AB

Totalentreprenör som jobbar passionerat med hållbara energilösningar för att skapa trygghet och ekonomi.

Johan Ahlgren
Guldmedlem

Etanova AB

Affärsrådgivning och ledarskap. Vi utgår från ett helhetstänk som skräddarsys efter dina behov & mål för affärsutveckling och ledarskap. Det ger kundorientering, effektiva processer och bra styrning.

Anne Thingvall
Basmedlem

Eva Eriksson Design AB

På Eva Eriksson Design brinner vi för att hitta smarta lösningar på vardagliga problem. Verksamheten kretsar kring design och utveckling av egna nischprodukter, inklusive tillverkningen av dessa.

www.silentsocks.se
www.ciggrid.com

Eva P Eriksson
Basmedlem

EWF ECO AB

Vi är ett företag med passion för smarta, innovativa lösningar inom segmentet Smart City. 

Vår mission är att bidra till en ökad hållbar framtid som gynnar miljö, besökare och verksamhet. Våra lösningar förbättrar vardagen för våra kunder och samhället i stort.

Carina Henriksson
Basmedlem

Firma Björn Winberg

Teknisk konsult inom plastråvaror och Medicinsk massageterapeut.

Björn Winberg
Basmedlem

Firma Ulf Weinreder

Hjälper företag att kvalitetssäkra ledningssystem för kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö enligt ISO-standardena 9001:2015, 14001:2015 och 45001:2018.

Ulf Weinreder
Basmedlem

First PR

PR byrå i Göteborg som hjälper företag att bli mer kommunikativa.
Vi hjälper företag att öka deras synlighet och göra deras röst hörd.
Genom strategisk kommunikation och PR kan man framgångsrikt etablera och bygga varumärken.

Malena Eklund
Basmedlem

FocusNeo

Vi hjälper brukare att få bättre besöksupplevelse av destinationer/platser genom att förbättra flöden med hjälp av wayfinding skyltning

Ulrika Eriksson
Basmedlem

Fotograf Catharina Fyrberg AB

Fotograf Catharina Fyrberg AB och Brand Direction:
I ett partnerskap med fokus på klimatet bygger vi hållbara varumärken och hjälper verksamheter att kommunicera detta.

Catharina Fyrberg
Basmedlem

Friends Of Gothenburg Innovation AB

Vi utvecklar våra kunders förmåga att arbeta med innovation i stads- och fastighetsutveckling.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med innovationsledning och samverkan och bidrar med metoder och verktyg som utvecklar våra kunders förmåga att arbeta strukturerat med innovation och hållbar stadsutveckling.

Vi hjälper våra kunder att driva komplexa innovations- och samverkansprocesser och är långsiktigt involverade i flera stora fastighets- och stadsutvecklingsprojekt.

Staffan Bolminger
Basmedlem

Fujirebio Diagnostics

Fujirebio Diagnostics är ett bioteknikföretag som utvecklar, producerar och kommersialiserar in vitro diagnostiska produkter för cancerdiagnostik.

Christina Hall
Basmedlem

GEMAB Sven Arvidsson AB

Försäljning av en patenterad taksäkerhetsprodukt.

Sven Arvidsson
Basmedlem

Gramtec Business Partner AB

Investering och utveckling av företagsamhet. Kapitalförvaltning mm.

Finn Gramnaes
Basmedlem

Graytec AB

Förändrar hur vi designar, bygger och använder vatten i våra fastigheter genom innovation och utveckling.

https://www.graytec.se/

 

Per Ericson
Basmedlem

Green Carbon Technologies Sweden AB

We provide to our clients a platform for reducing their carbon footprint through financing, distribution and application of our sustainable products.
We have the capacity of reducing 1million tons of CO2 annually.

Lukong Pius Nyuykonge
Basmedlem

Green Water - Green Business Team AB

Försäljning av produkter och tjänster inom VA, Bygg. Lösningar inom dricksvattenrening och avloppsrening var och för sig och i cirkulära slutna system.

Annika Johansson
Guldmedlem

Gröna innovatinonsgruppen

Utveckling av gröna näringarna

Wanja Wallemyr
Basmedlem

GronodlaTEC AB

The company is active in the research and development of innovative solutions, specially in the field of clean energy, energy management as well as technologies dealing with global warming. Our goal is to develop efficient solutions for cooling, heating, and electric power by using renewable energies, while eliminating environmentally harmful refrigerants.

Saeed Herasati
Basmedlem

Härröd Research

Utveckla havreolja till medicin mot diabetes

Magnus Härröd
Basmedlem

HEdVC AB

"Our company’s goal is to optimize appointments by:
- collect patient health information before the appointment
- allow the patient to carry his own health information and make it available when meeting different doctors
- reduce the language barriers of the doctor-patient communication"

Heloisa Oderich
Basmedlem

Helena Berggren AB

Organisationsutveckling. Organisationskonsult och föreläsare med uppdrag inom offentlig sektor och privata näringslivet. 

Helena Berggren
Basmedlem

Henningsson & Co

Verksamhets-, organisation och affärskonsult

Martin Henningsson
Basmedlem

Hippstick

B2C försäljning av garn och designermönster

Charlotte Hansson
Basmedlem

Hisland Solutions

Hislands skarpa konsultstjärnor stärker företag med den senaste teknologin, nya innovationer och kreativa lösningar. Vi erbjuder värdefull och personlig expertis inom ingenjörs-, management och utbildningstjänster, med tre segment i fokus: fordon, industri och energi.

Kenneth Larsson
Basmedlem

Hoerbiger Control Systems

Hoerbiger Control Systems är ett företag i Åmål inriktat på att utvecka, men även hjälpa andra att utveckla produkter inom området motorstyrelktronik.

Lennart Haraldson
Basmedlem

Humblebee AB

Humblebee är en digital studio som designar och utvecklar digitala produkter och tjänster.

Tove Bäcker
Basmedlem

Hways Consulting

Konsultverksamhet inom affärsutveckling, försäljning och projektledning.

Hans Wilandh
Basmedlem

IMCG

Impact Management Consulting Group
Finansiering, projektledning, innovationsledning och kommunikation för hållbar omställning

Ulrika Wahlström
Guldmedlem

In Vision Counselling & Consulting AB

HR-konsult.
Jag stöttar företag i strategiska HR-frågor, såsom competence management, talent management, företagskultur och effektivisering av arbetsgrupp.

Ann-Charlotte Palm
Basmedlem

Induktans Teknisk Översättning

Teknisk översättning med kunder i Sverige och utomlands.

Fredrik Nilsson
Basmedlem

Infobolaget Sverige AB

Kommunikationsstöd samt produktion av innehåll/content för webb, sociala medier, nyhetsbrev och infomaterial. Fokus på miljö, teknik, infrastruktur, samhällsbyggnad och innovation.

Johanna Gisslen
Basmedlem

Innoble AB

Konsultverksamhet inom informations & kommunikationsteknologi, elektronik/EMC samt inom produktutveckling och marknadsorienterad produktledning. Utveckling och förädling av innovations- & patentidéer.

Anders Bäckman
Basmedlem

Innovaform

Vi är en specialiserad samarbetspartner 
till chefer och företagsledningar som 
vill dela vår expertis och nytänkande inom 
varumärkesutveckling. Alltid baserat 
på omvärldens preferenser och mänskligt 
beteende. 
 

Bo Melin
Basmedlem

Insikt Nordahl AB

Managementkonsult.
Chefsstöd, utveckling av ledningsgrupper/arbetsgrupper, konflikthantering, UGL.

Iréne Nordahl
Basmedlem

Intryck Reklam

Vi levererar produkter med tryck, från papperstrycksaker till profilprodukter, reklamgodis, mässmaterial och give-aways.

Rikard Oscarsson
Basmedlem

Inventron AB

Konsult/bollplank vid företags- och affärsutveckling. Skuggstyrelse.

Ralph Lindahl
Basmedlem

izicom kommunikation

Inspirationsföreläsare, civilekonom & teolog samt certfierad handledare i Programmet för Sorgbearbetning TM

Lou Hedström Bokinge
Basmedlem

J2 Offshore Development

Tekniska konsulter inom stål, betong och hydro.

Joakim Holmquist
Basmedlem

jabeKonsult AB

Innovation - Climate - Blue Energi

Bert Berntsson
Guldmedlem

Jakobi Sustainability AB

Konsulttjänster som ger hållbar samhällsbyggnad genom kvalitet, engagemang och långsiiktiga relationer

Marie Jakobi
Basmedlem

Jemmett Hållbara Smarta Hem

Jemmett Hållbara Smarta Hem bygger Sveriges främsta bostäder med avseende på minimal miljöbelastning och användbarhet. Genom industrialisering, standardisering sker bostadsproduktion över hela landet med miljö och teknik i fokus för bostäder för alla.

Carlos Andersson
Guldmedlem

Jetas Quality Systems AB

Utvecklar och tillhandahåller vårt kvalitetssystem JETASMETODEN för ärendehantering, ronderingar samt drift- underhållsarbeten med felanmälansfunktionalitet

Thomas Planhage
Basmedlem

Jobnet AB

Jobnet hjälper dig som är nyfiken på nytt jobb. Vi hittar de företag som passar din kompetens och livssituation, samt har en en kultur som du gillar. Vi erbjuder effektiv rekrytering för verksamheter som sätter medarbetare och hållbarhet i fokus.

Sofia Edvardsson
Basmedlem

Jonas Enebrand AB / eFrid

eFrid är en kommunikationslösning för seniorer. Kompetensutveckling för offentlig verksamhet inom ehälsa/välfärdsteknologi.

Jonas Enebrand
Basmedlem

Juteborg AB

Jute Design & Innovation. Utveckling av nya kompositmaterial baserat på naturfibern jute för automotive/transport, konstruktion/interiör, textil/fashion och förpackning/hälsa.

Christina Östergren
Basmedlem

Kindbo AB

Kindbo hjälper ditt företag att synas och nå ut till dina kunder via webb och socialamedier. Webbplatsen ska vara marknadsföringsnavet som attraherar kunder, kommunicerar värde och genererar riktiga affärer.

Eva Synnergren
Basmedlem

Kodamera

Effektiva lösningar med digitalt DNA och innovationsdriven tjänstedesign.
Vi arbetar fokuserat och innovativt. Med över tio år i branschen och våra samlade erfarenheter från arbete med digitalisering får du som kund samarbeta tillsammans med några av landets främsta webbproducenter. Våra kompetensområden spänner över hela spelfältet – från konceptutveckling och användargränssnitt till grafisk form och kodning.
Vi omvandlar analyser och strategi till digitala lösningar som ger effekt. Med noggranna förstudier, en flexibel support och ett riktigt vasst utvecklande däremellan erbjuder vi våra kunder trygghet och målanpassade produkter.

Andreas Rejvik
Basmedlem

Kundskaffarna AB

Hjälper andra företag att hitta, behålla och utveckla lönsamma kunder

Katarina Hålander
Basmedlem

Lanark AB

Konsult inom samhällsplanering

Lars Nilsson
Basmedlem

LarmGarantVäst

Unikt larm-, styr-, övervaknings-, loggningssystem med stora möjligheter att installera i alla typer av hem, lager, företag, fordon- fjärrstyrt med SMS för 50 kr/månad.

Bengt Lundberg
Basmedlem

Lasthantering Göteborg AB

Tillverkning av mjuka lyftredskap och lastsurrningar för industri, lager och transport.

Bengt Hellström
Basmedlem

Leadco Engineering AB

Agent och konsultverksamhet främst inom processindustri

Anders Lindén
Basmedlem

LEXIQ AB

Affärsjuridisk byrå med inriktning mot innovation, startups och tillväxtbolag i Sverige och internationellt. Bistår entreprenören från start till exit genom hela tillväxtresan.

Patrik Gargolinski
Basmedlem

Lidol AB

Vi har två inriktningar, dels mot hjälpmedel för döva och hörselskadade och dels konsultverksamhet inom välfärdsinnovation / digitalisering. Våra kunder är framförallt landsting och kommuner.

Fredrik Forsberg
Basmedlem

Lilihan Handicraft

Selling sustainable and hand-made rugs under the right conditions for producers who are women in small villages. We connect the buyers and the women thorough online process and with presenting the process to the custumers by photos and videos from the weavers and the environment. 

Leila Emami
Basmedlem

Lilton Förvaltning AB  

 Fondförvaltning    

Malin Lilton
Basmedlem

Linné Innovation AB

Innovation & Development Consulting
Vi hjälper organisationer genom att tillhandahålla rätt korrekta och kompletterande verktyg för deras FoU och innovationsresa så att de kan skapa, upptäcka, utvärdera, välja och implementera bästa sannolika möjligheter till utveckling och tillväxt

Arvid Hajilou
Basmedlem

Liquid Wind

Konceptutveckling och implementering av nya lösningar för förnyelsebar energi.

Claes Fredriksson
Basmedlem

Longs International AB

Utveckling av tjänster för Ekonomichefer/CFOn. Hur gör CFOn bedömningar. Skulle vilja ha kontakt med någon som arbetar med IT/digitalisering och med någon som är intresserad av ekonomisk psykologi.

Stefan Schiller
Basmedlem

Lundblad Medical Care AB

Athlete healthcare

Björn Erlandsson
Basmedlem

Make It Green Solutions AB

"Vår vision är att förbättra levnadsförhållanden för människor i utvecklingsländer.  Detta kan vi göra genom att erbjuda hållbara och miljövänliga alternativ. Genom våra produkter som innefattar portabla köksspisar, och vattenfilter med den gemensamma nämnaren bio-kol kan vi bidra till miljövänligare matlagning, renare vatten och ett hållbart jordbruk för våra användare.
   Our vision is to improve the quality of life for people who live in developing countries. We can do this by offering sustainable and environmentally friendly alternatives. Through our products that include portable cook stoves, and water filters with the common denominator bio-charcoal, we can contribute to environmentally-friendly cooking, cleaner water and sustainable farming for our users."  

Martin Karlsson
Basmedlem

Malmeken AB

Sustainable Business Development & Innovation - Managing Open Innovation & Transformation

Else-Marie Malmek
Basmedlem

MännerHansen AB

Säljkonsultföretag som hjälper tekniskt orienterade verksamheter att etablera sin produkt/tjänst på den Skandinaviska marknaden.

Martin Männer
Basmedlem

Marin Miljöanalys AB

Konsultverksamhet inom marin projektering, maringeologi, geoteknik och miljö

Anders Liljestrand
Basmedlem

Mats Göransson Business Consulting

Företags- och organisationsutveckling. Våra huvudområden är IT Management och Affärsutveckling. Kompetens finns inom strategi, affärsutveckling, ledning och verksamhetssystem.

Mats Göransson
Basmedlem

Meetings With Passion AB

Vi arrangerar möten och resor för företag och organisationer - i hela världen.

Ylva Furuskog
Basmedlem

Moment Communication AB

 Rådgivare i lednings/organisation och kommunikationsfrågor

Olle Axelsson
Basmedlem

Multi Ethnic Consulting: MEC

Multi Ethnic Consulting, MEC, är ett teknikkonsultbolag som primärt riktar sig mot bygg-, fastighets-, anläggnings- och infrastrukturmarknaderna. Vi tillhandahåller specifik teknisk och ekonomisk rådgivning, ledning samt projektering.

Nicholas Lusack
Basmedlem

Mytoz

Mytoz is a unique concept, combining a free smartphone with the most effective advertising media, that has ever existed.

Rolf Lundqvist
Basmedlem

Nabla Analytics AB

We provide bespoke consulting services to aide your energy business on its journey to becoming a more data-driven organisation.

Warren O'Neill
Basmedlem

NETT INT. AB

Säljer tyg och färdig produktion av kläder till kunder i Sverige, Norge och Danmark

Thomas Lundberg
Basmedlem

Neurotrauma Research Sweden NRS AB

Vi är ett forskningsbolag inom neuroanatomisk och patofysiologisk forskning och utveckling med inriktning milda hjärnskador orsakade av exponering för höga tryck samt sportrelaterade milda hjärnskador

Annette Säljö
Basmedlem

Niloè AB

Vår vision är att hylla och höja kvinnor som längs vägen vill finna komfort, självförtroende och skönhet i våra plagg. Vi tror starkt på att vårt välmående är vårt drivmedel och speglar en medveten livstil. Min målgrupp är kvinnor, där Niloè fokuserar på nyckelplagg som är skapade för det långsiktiga, det är en process i sig att kombinera material som uppfyller kraven men har ett rimligt pris, vi är selektiva och kompromissar inte med kvalité. 
Därför tror vi att Niloè är ett steg närmare mindful shopping. 

Nilofar Seffo
Basmedlem

Nilsson Energy AB

Kompletta förnybara energisystem bestående av solceller, elektrolysörer, energilagring i vätgas, batterier och vatten, bränsleceller

Hans-Olof Nilsson
Basmedlem

Nordcli AB

Återförsäljare av kylmaskiner med vatten R718 som köldmedium

Joakim Andersson
Basmedlem

Nordisk Energioptimering Försäljnings AB

Nordisk Energioptimering. Specialister på effektiv rengöring av ventilationsanläggningar, roterande värmeväxlare, korsvärmeväxlare, kylbatterier, kondensorer, kyltorn. NEO är den mest erfarna och kompetenta energioptimeraren på marknaden med torris. Med NEO-metoden är vi marknadsledande med torrisrengöring inom värme- och kylanläggningar för fastighet och industri. Vår målsättning med NEO-metoden är att få en hållbarare värld och mindre slit och släng av aggregat och maskiner för systemen med luft och ventilationer.    
 Nyhet/JSP/2021 
 

Patrick Rom
Guldmedlem

Novik Media & Kommunikation

Kommunikationskonsult. Skribent med journalistens trovärdighet och copywriterns stilsäkerhet. Both in Swedish and of course English.

Gunnar Fägersten Novik
Basmedlem

Oddbird International AB

Producent av alkoholbefriade viner i toppklass.

Företaget har i syfte att förändra alkoholnormen så att frågan "Med eller utan alkohol?" blir lika självklar och vanlig att ge när vin erbjuds som frågan "Med eller utan mjölk?" är när vi serveras kaffe.

Oddbird är ett socialt företag med syfte att undanröja sociala problem där alkohol är den bidragande orsaken till problematiken.

Moa Gurbuzer
Guldmedlem

Ovum AB

Vi stärker företag inför vägval i sin affärsutveckling. T.ex. genomlysning av företagets strategi, värdekedja och målsättning, finansiella scenarios inom produktutveckling samt lanseringsplanering

Staffan Kuuse
Basmedlem

Per Björklund Management AB

Jag arbetar med ledarutveckling och konflikthantering.

Per Björklund
Basmedlem

Perceptive Consulting AB

Stöttar och förstärker marknads och säljarbetet genom lång erfarenhet och kompetens.

Per Setterberg
Basmedlem

PExA AB

Particles in Exhaled Air. Insamlinga av partiklar från lungornas yttersta delar. En potentiell möjlighet att diagnostisera svåra lungsjukdomar.

Svante Höjer
Basmedlem

PIK Presentationsteknik AB

PIK arbetar med presentationsteknik, information/kommunikation och omvärldsbevakning. Vi hjälper företag att strukturera upp rätt information vid rätt tillfälle och kommunicera till rätt målgrupp.

​​​​​​​Carina Ridenius, Stefan Langemalm
Guldmedlem

PlusEight Group

Ledande utvecklare och tillverkare av byggnadsställning

Magnus Gränsfelt
Guldmedlem

Poppels Bryggeri AB

Poppels Bryggeri är ett ölälskarägt företag, ett modernt bryggeri med gamla anor.

Mats Wahlström
Basmedlem

Posifon AB

Tjänsteleverantör av välfärdsteknik till nordens omsorgsgivare. Drifts- och utvecklingsansvariga för den ideella rörelsen Landräddningen

Henrik Essunger
Basmedlem

Pour Bon

Catering av frukost, lunch, bufféer, mingelmat, desserter och tårtor.
Egen tillverkning, klimatsmart produktion och hantering av råvaror.

Lena Neftalin
Basmedlem

PowderPro AB

PowderPro offers wet granulation equipment ex LS-2 for Freeze Granulation of powders to granules. Freeze Granulation yields free-flowing, dust-free and easy to dose granulates – The way to optimal pow

Kent Rundgren
Basmedlem

Profundus AB

Profundus offers up to 10 times higher resolution than conventional retinal imaging instruments and up to 50 times higher corrected imaging field than existing methods. 
This enables the user to visualize retinal microstructures and structural changes on a cellular level over a clinically useful imaging area.

Åsa Lindström
Basmedlem

Qrios Life Science & Engineering AB

QRIOS MINDS GO FURTHER.

På QRIOS jobbar nyfikna experter inom IT, Life Science och Engineering. Vi är ett konsultföretag som är starkt inspirerade av de som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Är du ute efter nyfikna experter inom Engineering, Life Science eller IT, hör av dig till oss!

Helen Farman
Guldmedlem

QUOKKA AB

Innovation by QUOKKA jobbar med Innovativa lösningar inom mobilitet, energi och övrig teknisk utveckling       

Henrik Nesser  
Guldmedlem

REBASE AB

REBASE drygt 30 år som leverantör inom VS-branschen. Vi gör det enklare för personer i vardagen – med smidiga, enkla och universala lösningar. Det är två huvudproduktgrupper, varav den ena är väggförstärkningar, även kallat fixturer, för klosetter, tvättställ, utslagsbackar och övrig vägghängd sanitär utrustning. Fixturerna förser vi med tillbehör såsom avloppsanslutningar, samt eget väggkopplingssystem. Den andra produktgruppen fokuserar på hjälpmedel för rörelsehindrade personer. Såsom toalettarmstöd i olika utförande, anpassade tvättställ, distanshyllor som skjuter ut tvättställen från väggen så att man kommer in under tvättstället med rullstol.

logo

Carina Nilsson
Guldmedlem

Rekitchen.nu - Ytterstad consulting AB

Rekitchen är ett hyrkoncept för köksprylar. Tillsammans med några av Sveriges producenter och ledande varumärken inom kategorin köksredskap sätter vi samman hela paket med allt du behöver för att kunna laga mat. Idén men prenumerationstjänsten är skapa en praktiskt, prisvärd och hållbar tjänst som gör det möjligt för fler att använda premium produkter med lång livslängd och samtidigt ge ett alternativ till slit och släng produkter.
Vi säljer inte 100 stekpannor.
Vi säljer 1 stekpanna 100 gånger.

Emma Ytterstad
Guldmedlem

Republic Consulting AB

Hjälper företag, organisationer och individer till ett aktivt, lustfyllt och lönsamt säljarbete, där eventuell säljskygghet omvandlas till säljtrygghet i alla kontakter och alla kanaler.

Ulla-Lisa Thordén
Basmedlem

Resource Point AB

Senior IT-konsult uthyrning; in-house projekt inom IT; lego tillverkning

Karyn Ahvenjärvi
Basmedlem

Riyan Organics AB

Riyan Organics, based in Sweden and Somaliland, produces 100% natural products inspired by ancient beauty recipes, packaged, marketed and delivered using modern science, product distribution and marketing techniques.

Muna Magan
Basmedlem

Rossing Arkitektur AB

Vår huvudsakliga uppgift är gestaltning och byggande av bostäder. Vi utvecklar och bygger just nu en välbelägen brf i Bohuslän.
Vi har omfattande erfarenhet av traditionellt byggande men behöver mer kunskap och siktar på att bygga med mer respekt för klimat och miljö.

Pontus Rossing
Guldmedlem

Säkra Kvinnor Styrelsebalans AB

Vår mission är att bidra till ett samhälle där kvinnor ges lika rättigheter och möjlighet att själva skapa sina liv. När kvinnor kan bidra på lika villkor som män ökar välståndet i samhället och skapar ett mer jämställt samhälle. Att ge kvinnor samma möjligheter att delta på lika villkor på arbetsmarknaden bidrar till att ökad ekonomisk produktivitet och tillväxt. Forskningen visar att jämställda styrelser ger bredare perspektiv och bättre förmåga att analysera omvärlden och därmed ta kloka beslut.
Vi erbjuder styrelser och valberedningar stöd i och kunskap om hur man bedriver ett jämställt och hållbart styrelsearbete. Efter många års erfarenhet av styrelsearbete, ledarskap och entreprenörskap vill fortsätta påverka och bidra till att fler kvinnor att väljs in i svenska bolagsstyrelser.

Karina Lindgren
Guldmedlem

Salve Vitae HB

Coachning, personlig- och ledarskapsutveckling. Vi hjälper personer och organisationer att räta ut sina egna drivkrafter och mål. Teknik: 1+1 = 2 ; varför inte få bättre verkningsgrad?

Stefan Andreasson
Basmedlem

SAMarbetspartner

Verksamhetsutveckling och utbildning med inriktning mot främst arbetsmiljö. Detta sker i ett utvecklat koncept som vi kallar för iFOKUS som är en unik verksamhetshylla för ledning samt medarbetare.

Tommy Gustafsson
Basmedlem

Sandmaster Skandinavien AB

Sandmaster har sedan över 30 år etablerat sig som ledande företag i flera europeiska länder vad det gäller rengöring av sport- och lekytor. Vi utför bio-mekanisk sandrening samt rengöring av konstgräs och gummibeläggningar.

Rening och luftning av den befintliga sanden gör att fallskyddet återställs så att lekplatsen återigen blir ren och säker. Ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ till sandbyte.

Dessutom har företaget flera nya produkter inom rengöringssektorn som djuprengöring av:
-löparbanor
-platsgjuten gummi
-sten- och betong
-konstgräsplaner (våtrengöring)
Även dessa tjänster är liksom sandrening patenterade metoder och utan kemikalier.

Jenny Möller
Basmedlem

Sensorem AB

Sensorem möjliggör med hjälp av sensorteknik och Internet of Things en trygg och självständig ålderdom i den privata bostaden. Sensorem har utvecklat ett privat trygghetslarm för äldre som består av en snygg och diskret smartklocka med larmknapp för senioren och en app för seniorens nära anhöriga.

Johan Danielsson
Basmedlem

Shore Safety AB

Livräddningsutrustning vid vatten tillgänglig för allmänheten. Riskanalys avseende drunkningsrisk för fastighetsägare vid vatten.

Lars Erik Åkersten
Basmedlem

Sigholm Tech AB

Sigholm driver förändringar mot ett hållbart samhälle. Vi optimerar samspelet mellan människa, teknik och organisation.    
 

Jennie Sträng
Guldmedlem

Sigma Embedded Engineering

chef, utveckling inbyggdasystem

Josefine Sandahl
Basmedlem

Silverbullet Film AB

Silverbullet Film producerar film och storybaserad reklam värd att delas. Vi levererar reklamfilm, redaktionellt content och digitala koncept såväl som kommunikationsstrategier och kreativt tänkande.

Kristofer Hultén
Basmedlem

Skandinaviska Glassystem AB

Ledande innovatör av avancerade glas- & fasadarbeten. Tillverkar och installerar specialanpassade fasadlösningar för större och mindre byggnadsprojekt.

Christer Hoffenback
Basmedlem

Smoltek AB

Nanoteknik för nästa generation integrerade kretsar.

Håkan Persson
Basmedlem

Social Navigataion & Innovation Sverige AB

Utvecklar metoder och digitala lösningar på sociala samhällsproblem. Med innovation möter vi sociala utmaningar och identifierar systemfel i samhället. Vi använder digitalisering för att skala upp hjälp till utsatta människor samt stöd till mötande personal.

Maria Larsson
Basmedlem

Social Trade

Försäljning av varor och tjänster ifrån sociala företag i Västra Götaland

Mari Odenbjörk
Basmedlem

SoundRacer AB

Innovation, utveckling och försäljning av produkter för elektroniskt motorljud, för ökad säkerhet i elfordon och körupplevelse i alla fordon.

Kenneth Palmestål
Basmedlem

STAGA Sweden AB

Staga är ett produkt- och processutvecklingsföretag vars främsta expertis handlar om produkter baserade på papper, kartong och non-woven eller en kombination av dessa

Lennart Lundgren
Basmedlem

Stakeholder communication AB

Koncern & Finansiell kommunikation
Analys – Rådgivning/bollplank – Uppdrag – Resurs
  En trevlig kommunikationskonsult, helt trygg i att kunna leverera på den större byråns kvalitetsnivå, men utan dess overheadkostnader. Min insikt är att om en strategi ska lyckas är det avgörande hur väl framtagandet av kommunikationsmaterial görs och hur implementeringen sker för att skapa bäst nytta

Jakob Ivarsson
Basmedlem

STX Commodities Sweden AB

STX Commodities är ett handelshus verksamt inom miljöråvarumarknader såsom utsläppsrätter, energieffektivitet, förnybar energi, biobränslen, biogas och avfall. 

Sead Keric
Basmedlem

StyrelseAkademien Västsverige

StyrelseAkademien är en ideell oberoende medlemsorganisation och är idag Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut med nära 7000 medlemmar runt om i landet. Vi stöttar de som vill göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, styrelseförmedling, opinionsbildning och nätverkande.

Jan Lindblom
Basmedlem

Sustainable World Corporation

We are a group of international impact companies, proving an infrastructure for developing business opportunities for African and Swedish enterprises. We apply an integrated approach of training, partnerships, and business development.

Jennt Jakobsson
Basmedlem

Sustainable World Corporation

We are a group of international impact companies, proving an infrastructure for developing business opportunities for African and Swedish enterprises. We apply an integrated approach of training, partnerships, and business development.

Jenny Jakobsson
Basmedlem

Svenska gas & gasol AB

Försäljning av gasol och industrigaser, installation och service samt tillverkning av styrsystem för pH-reglering av vatten med koldioxid

Jonas Nyren
Basmedlem

Swedishi

Horizon 2020-expert, matcha idéer mot rätt EU bidrag.

Mia Björkil
Basmedlem

Synective Labs AB

Synective Labs är det ledande konsultföretaget i Norden inom FPGA och ASIC utveckling. Företaget är verksamt sedan 2003, vi har kontor i Göteborg, Linköping och Kista samt representation i USA.

Håkan Dahlbom
Basmedlem

TEMOCC

Frilanskreatör och konsult inom kommunikation och organisation.


Kontakta mig om du exempelvis behöver hjälp med text, design, event, sociala medier, varumärkesstrategi, projektledning eller verksamhetsutveckling.


Vet du inte riktigt vad du behöver hjälp med, men tror att du behöver NÅGOT?
Hör av dig så löser vi resten tillsammans.

Terese Mörtvik
Basmedlem

That's why AB

Prestationsoptimering. Vi hjälper till att identifiera, skapa och utveckla affärer/beslut.
  Precis som att tre färger utgör basen för alla andra färger finns det principer som avgör hur väl vi lyckas och når framgång. Både som personer och som företag. That's why arbetar utifrån dessa principer för att säkerställa att projekt och företag får rätt förutsättningar att nå rätt resultat.

Tobias Ärnekvist
Basmedlem

The Food Scientist

"The Food Scientist works with private individuals, businesses and organizations to deliver practical solutions to improve health and well-being among children, adults and elderly people.

Our mission is to accelerate the move to a healthier society by applying solid scientific principles. Our main activities include:

-    Lectures and workshops in nutrition, public health and medical statistics.
-    Individual and group dietary consulting.
-    Design and implementation of healthy menus for restaurants, SPAs, communities and canteens."

Gianluca Tognon
Basmedlem

The Tunity - Competence Exchange Sweden AB

The Tunity är en delningstjänst för att dela medarbetare (tjänstemän) mellan bolag.
Vi vill möjliggöra för företag att hyra ut eller in personer på hel eller deltid emot kostnadstäckning på lön. 
Bolag som vi pratar med ser möjlighet att

  • Kunna anställa / ta in kompetens även om de inte har heltidsbehov. Antigen genom att ta in kompetensen på deltid eller anställa på heltid och hyra ut personen till ett annat bolag.
  • Kunna utveckla / stimulera sin personal genom att låta dom jobba inom sitt komptensområde hos ett annat bolag på deltid.
  • mm
Magnus Rosell
Basmedlem

Think Do & Grow

Ledarutveckling.
Coachar, stöttar, utmanar och utbildar ledare så att de uppnår sina mål och växer.

Kristian Ranbrandt
Basmedlem

Tillväxt i Mänsklighetens Tjänst

Bygga affärsmodeller för open innovation samt cirkulär ekonomi för en hållbar marknad.

Eiwe Ljungblom
Basmedlem

Together Tech

TogetherTech – ett ovanligt stort litet teknikkonsultföretag.


Vi tror på framtiden, gör du? Här finns kapacitet för riktigt stora uppdrag samtidigt som vi alltid har närhet till människorna och idéerna bakom uppdragen. Vi specialiserar oss på produktutveckling och vill vara en självklar partner till våra kunder.
 
Vi tror på en framtid där kreativ teknik hjälper oss leva ett rikare och bekvämare liv med mindre miljöavtryck. Som konsultföretag utvecklar vi morgondagens produkter, de som i dag kanske bara finns som en idé eller vision. Vill du förverkliga dina idéer eller vision tillsammans med oss?

Claes Jonsson
Basmedlem

Tre Ess Innovation AB

Vi utvecklar en väggintegrerad värmepump

Rikard Bergsten
Basmedlem

Trendie AB

Trendie är ett nytänkande strategikonsultbolag som arbetar med affärsutveckling inom stadsutveckling, bygg och fastighet, energi och miljö samt mobilitet och transport. Vi hjälper företag och organisationer i hela landet att arbeta med omvärldsanalys för att identifiera trender som påverkar dem eller deras kunder samt analysera vilka möjligheter och utmaningar de skapar.

Axel Darvik
Basmedlem

Triathlon Group

Management consulting, specialicerade på venture creation och business scale-up från innovationer. Ansöker om finansiering, går in med ledningspersonal, tar fram strategier tillsammans med er.

Erik Gallneby
Basmedlem

ULFG AB

Arbetar som mentor för bitr professorer på Chalmers ( företrädevis på Fysik ) samt inom Chalmers satsning på Sport och Idrott

Ulf Gustavsson
Basmedlem

Ultiro AB

Ultiro är ett techbolag som drivs av visionen att skapa ett inkluderande tech- med impact sourcing skapar vi fler arbetsmöjligheter till utvecklare i Östafrika i kombination med fler jämställda team i Norden. Vi bygger även grymma IT-innovationer och produkter. 

Michael Akampa
Basmedlem

Unicornsulting Innovation AB

Hjälper organisationer att utveckla sin innovationsförmåga (strategi, kultur/klimat, ledarskap, process och kompetens). Föreläser om innovationsledarskap och designar/faciliterar workshops

Karl-Magnus Möller
Basmedlem

UnitParking Sweden AB

UnitParking är ett kompakt, mekaniskt parkeringshus som staplar bilarna i containers på en fri golvyta ovanpå varandra. Processen är helt obemannad, automatiserad och ger fler p-platser på mindre yta.

Kjell Tallberg
Basmedlem

Utilifeed AB

Energi.
Utilifeed är ett startupföretag som erbjuder webbaserade tjänster för fjärrvärmeföretag och fastighetsägare. Våra lösningar förenar branschkunskap med modern IT-infrastruktur och dataanalys, vilket ger lättanvända och kraftfulla verktyg som ökar resursutnyttjande, förbättrar kundrelationer och sparar miljön.

Samuel Jansson
Basmedlem

Vägen ut! Fastighetsservice

Vi har ett arbetsintegrerande socialt företag som arbetar med ytttre och inre fastighetsskötsel och städning. Företaget är nystartat och har hittills mest uppdrag inom städ och grönytor.

Thomas Preifelt
Basmedlem

Ventus Robur AB

Utveckling av småskalig vindkraft

Karl Lindell
Basmedlem

Wahlberg Ventigolv AB

Ventilation:
- Uppfinningar avseende ventilation och värme-och kyl transport i flerbostadshus. 
- Konsultation och uppfinning inom elektro- och byggteknik.

Helge Wahlberg
Basmedlem

Wallex Profilprodukter AB

Säljer reklamprodukter, giveaways och profilkläder. Snabb leverans. 6 arbetsdagar från godkänt korrektur. Tusentals profilprodukter på wallex.se

Ulf Jacobsson
Basmedlem

Wavi Analytics AB

Wavis teknologi hjälper maskinoperatörer få en högre kontroll av deras processvätskor genom att digitalt visualisera vätskans kvalité och minska väntetiden på labresultat. Vi utför mätningar på plats utan behovet av mänsklig interaktion och erbjuder konstant övervakning av processvätskor för att underhålla en högkvalitativ produktion.

Erik Dahl
Basmedlem

We Need You Too (Sunny Bay AB)

We Need You Too är ett nav för klimatutbildning i Sverige. Företaget arbetar med workshops och utbildningar på ett innovativt och engagerande sätt som skapar grund för tillit, kunskapsdelning och lärande inom organisationer från alla branscher.

Andreia Olaru
Basmedlem

WeQube AB

Vi är ett entreprenörsteam inom kompetensförsörjning specifikt data, teknik, It och olika konsultlösningar.

Vi är fokuserade på att bygga nära relationer med företag, privatpersoner och konsulter i interaktion. Vår vision är att du skall få en betydlig bättre konsultlösningar inom it, data och teknik än hos något annat bolag. Tillsammans utgör vi ett nätverk av energirika och innovativa konsulter.

Med högt engagemang, kompetens och prestigelöshet lyfter vi fram varandra och hjälper varandra att skapa mervärde för våra kunder och affärspartner. Välkommen du också!  

Maziar Mirtalebi
Basmedlem

Wilfast

Wilfast grundades 1992 och har sedan dess arbetat med att förvalta, äga och utveckla fastigheter tillsammans med investerare.  Förvaltningen är hjärtat i verksamheten. Investeringar görs tillsammans med nationella och internationella aktörer med privat och institutionellt kapital. Tillsammans med våra hyresgäster skapar vi utrymme för utveckling.

Adam Wilson
Guldmedlem

WOMA Management AB

Konsultverksamhet in projektledning och management

Maria Fagerberg Wolffram
Basmedlem

X2 Wireless AB

X2 Wireless AB skapades 2017 som en avknoppning från Foab Systems AB för att fokusera helhjärtat på IoT - Internet of Things och uppkopplade system. Vi har själva under årens lopp utvecklat och tillverkat alla våra produkter här i Sverige.
X2 Wireless är en totalleverantör av fastighetsövervakning där vi levererar allt från brandvarnare och brandsläckare för bostadsrättsföreningar till IoT-nät för kommuner.

Mattias Jonsson
Guldmedlem

Xkept AB

Lars Waagstein
Basmedlem

zesec of Sweden

Produkter och app till smarta hemlösningar övervakning och kontroll.

Thomas Rejmel
Basmedlem