På området

Människor på Ootos uteservering

Johanneberg Science Park ligger beläget i stadsdelen Johanneberg i centrala Göteborg. På ena sidan gränsar det till Mossens idrotts- och grönområde och på andra sidan kopplas området ihop med Chalmers campus där omkring 2000 forskare och 10 000 studenter arbetar och studerar. På området verkar även ett 80-tal kunskapsintensiva företag och organisationer.

Content

Hitta hit >>

Området Johanneberg Science Park består i dagsläget av tre byggnadskomplex. Chalmers Teknikpark, A Working Lab och de två sammanhängande gula och svarta husen.

Är du intresserad av att hyra kontorsplats eller en flexibel arbetsplats?
Kontakta hyresvärdarden >>

Ett bra sätt att bekanta sig med området är att äta lunch på någon av våra trevliga restauranger. På restaurang Ooto i det svarta huset serveras dagligen vegetariska, kött- och fiskbaserade smaksensationer i en lyxig miljö och på restaurang Waste i A Working Lab berättar de trevliga kockarna gärna om hur de arbetar aktivt för att minska matsvinn och göra fantastiska rätter på fina råvaror som räddats från att kastas. Avsluta gärna med en kaffe och ett vackert bakverk i café Ooto i det gula huset.

Vill du förlägga ditt nästa möte eller konferens på området?
Här hittar du mer information och kontaktuppgifter >>

Flytta hit

Som hyresgäst erbjuds du en kreativ och utvecklande miljö med tillgång till mötesplatser, nätverksskapande aktiviteter, konferensmöjligheter samt serv...

Konferens - Restaurang - Café

Restaurangerna hos Johanneberg Science Park serverar förstklassig lunch baserad på närproducerade och rättvisemärkta, ekologiska råvaror. Cafét är möt...

Hitta hit

Välkommen till oss! Nedan hittar du adresser och information inför ditt besök. ...