HSB Living Lab vinnare av World in Property Award

30 januari 2020
World in property award ceremoni på Fastighetsgalan

HSB Living Lab har utsetts till vinnare av World in Property Award, som delades ut på Fastighetsgalan på Berns den 29 januari. Utmärkelsen går till ett projekt som gjort ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden.

— Vi är flera partners som har jobbat hårt för att skapa förutsättningar för innovativa och viktiga satsningar för framtidens hållbara boende och det känns fantastiskt att få ta emot det här priset tillsammans, säger Evdoxia Kouraki från Johanneberg Science Park som deltog i prisceremonin på Fastighetsgalan den 29 januari. 

Pristagaren ska visa på visionärskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller den kommersiella sektorn. 

— Att vi får det här priset ser vi som ett kvitto på att fler tänker som oss och att fastighetsbranschen är redo för samverkan och nytänkande på bred front. Den här vinsten sporrar oss alla att jobba ännu hårdare och satsa på nya och hållbara utvecklings- och forskningsprojekt så stort tack till alla som röstade på oss, säger Emma Sarin. 

Samtliga 12 partners i HSB Living Lab (HSB, Chalmers, Johanneberg Science Park, Akademiska Hus, Bengt Dahlgren, Electrolux Professional, Elfa, Göteborg Energi, Peab, Tengbom, TietoEvry och Vedum) drivs av en tydlig och stark vision om att hitta lösningarna för hur vi ska bo i framtiden. 

Projektet har funnits i tre och ett halvt år och fler än 100 innovativa projekt har startats i HSB Living Lab. 

Content

För mer information, kontakta:

Evdoxia Kouraki, Projektledare

+46 709 32 92 17
Skicka e-post
LinkedIn