Flytta hit

Arbetsmöte

Som hyresgäst erbjuds du en kreativ och utvecklande miljö med tillgång till mötesplatser, nätverksskapande aktiviteter, konferensmöjligheter samt servicefaciliteter. Här finns möjligheter både till eget kontor och plats i flexibla co-working-ytor i någon av de tre byggnaderna på området.

Content

För en inledande kontakt, maila ditt intresse till join@johannebergsciencepark.com så lotsar vi dig vidare.

Nedan ser du beskrivningar av vad de olika byggnaderna på området kan erbjuda.

A Working Lab Johanneberg Science Park

A Working Lab – Akademiska Hus

Co-working, makerspace, framtidens lärandemiljöer samt konferens- och mötesplatser på Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad, Johanneberg Science Park.

Kreativa krockar och oväntade möten gör människor mer innovativa och får oss att växa tillsammans. Det är idén bakom A Working Lab – Akademiska Hus nationella koncept för co-working och flexibla mötesplatser. Du kan hyra in dig den tid du behöver för jobb, möten eller workshops. Här blir du en del av ett nationellt community med möjlighet till samverkan och möten mellan akademi och näringsliv.

Du kan hyra ett eget kontor eller sitta i vår trevliga Co-workingmiljö. Tillgång till gym, cykelrum och omklädningsrum finns och i bottenplan äter du gott på restaurang Waste.


Besök A Working Lab för mer information och intresseanmälan >>

Guld och svarta husen

Sven Hultins plats 2 – Chalmersfastigheter

Chalmersfastigheter erbjuder mötesplatser i en öppen miljö som uppmuntrar till samverkan mellan styrkeområden Samhällsbyggnad, Energiteknik samt Materialteknik och motsvarande aktörer inom övrig akademi, näringsliv och offentlig sektor. 

Samverkansmiljöerna består av tillfälliga arbetsplatser, små mötesrum, loungeytor, rekreationsmöjligheter m.m. Miljöerna möjliggör ett flexibelt arbetsplatsnyttjande, där kunderna får möjlighet att använda arbetsplatser integrerat med varandra, utifrån behov över tid och i mån av plats.

Arbetsplatsen kan med fördel användas som projektarbetsplats men givetvis också som ditt kontor. Samverkansplanet kan nyttjas av ca 70 personer samtidigt och här ges möjlighet att interagera med många olika organisationer.

I källaren har du tillgång till cykelgarage och omklädningsrum och i bottenplan finns café, konferens och restaurang som drivs av Ooto. 

Besök Chalmersfastigheter för mer information och lediga lokaler >>

Chalmers Teknikpark

Teknikparken – Chalmersfastigheter

I nära anslutning till högskolans egna byggnader uppfördes under åren 1985-1987 Chalmers Teknikpark. 
Idag utnyttjas det för forsknings- och utvecklingssamverkan mellan högskola och industriföretag. Här har omkring 40 kunskapsintensiva företag sina kontor och här finns en konferensverksamhet som drivs av Teknikparkens Konferenscenter.

Som hyresgäst i Teknikparken är du, liksom i de övriga byggnaderna på Johanneberg Science Park, del av en aktiv gemenskap med såväl arbetsrelaterade som sociala aktiviteter, exempelvis seminarier, workshops, stafett, brännboll och fredagslöpning med coach.

Besök Chalmersfastigheter för mer information och lediga lokaler >>

På området

Johanneberg Science Park ligger beläget i stadsdelen Johanneberg i centrala Göteborg. På ena sidan gränsar det till Mossens idrotts- och grönområde oc...

Konferens - Restaurang - Café

Restaurangerna hos Johanneberg Science Park serverar förstklassig lunch baserad på närproducerade och rättvisemärkta, ekologiska råvaror. Cafét är möt...

Hitta hit

Välkommen till oss! Nedan hittar du adresser och information inför ditt besök. ...

Vill du veta mer, kontakta;

Samira Savarani, Projektledare

+46 762 39 63 00 samira.savarani@johannebergsciencepark.com LinkedIn