Rickard Malm förstärker oss inom samhällsbyggnad!

4 mars 2020
Rickard Malm

Rickard Malm, tidigare Affärsutvecklare på HSB Göteborg är ny medarbetare på Johanneberg Science Park. Han kommer att jobba som Senior Projektledare inom stadsbyggnad och samhällsutveckling.

Vad ser du fram emot i din tjänst hos oss?

Jag har följt Johanneberg Science Park på ganska nära håll eftersom jag i min tidigare tjänst som Affärsutvecklare på HSB Göteborg samverkat i flera projekt. Det som fick mig att söka det här jobbet är dels alla trevliga medarbetare på Johanneberg Science Park och också de spännande kontaktytor och möten som Johanneberg Science Park skapar med aktörer från ett brett spektra i samhället.

Vad ska du arbeta med?
Jag kommer att jobba med olika stadsutvecklingsprojekt, som till exempel Forsåker i Mölndal. Jag ser fram emot att medverka till att ta stora kliv framåt mot en hållbar framtid och då i synnerhet när det gäller att bygga mer framtidssäkrade hållbara städer! Jag vill fokusera på den fossilfria stadsdelen där stort fokus ligger på brett nyttjande av hållbara och kanske till och med återvunna material, förnybar energi och hög trivsel bland både boende och intressenter.

Det är också jätteviktigt att börja skala upp och replikera de lösningar som har bevisats funka så att de blir praxis inom till exempel stadsutveckling. Här tror jag våra partners behöver stort stöd, till exempel hjälp med nya affärsmodeller.

 

Content

Kontaktperson projektarenan

Claes Sommansson, Projektchef

+46 765 54 45 33
Skicka e-post
LinkedIn