Lansering av handbok i praktiskt återbruksarbete

22 juni 2021
Vi måste öka återbruk i byggsektorn!

Under senaste halvåret har 11 bolag inom byggsektorn i Västra Götaland deltagit i Byggutmaningen Återbruk, där bolagen med experters hjälp har vägletts och guidats att utveckla sitt egna bolags återbruksarbete. Här är våra tips till dig - en handbok för ökat återbruk, helt enkelt!

Vill du återbruka mer material och produkter i både nyproduktion och renoveringsprojekt i större skala men inte riktigt vet hur du ska börja eller skala upp din verksamhet? För er som inte kunde vara med i Byggutmaningen Återbruk har vi samlat våra bästa tips till er. De är skrivna för dig som kanske inte kommit så långt i ert praktiska återbruk, som kanske har kommit en bit, eller till dig som vill skala upp ditt befintliga återbruk. 

I handboken guidar vi dig igenom enkla steg att börja för att du sedan själv ska kunna fördjupa dig. 

Mycket nöje - och slit handboken med hälsan!

Klicka här för att ladda ner Handbok i praktiskt återbruksarbete!

Här kan du läsa mer om Byggutmaningarna.

Bakom Byggutmaningarna står Klimat2030 - Västra Götaland ställer om och Byggföretagen i väst med Färdplanen för en klimatneutral och konkurrenskraftig bygg- och anläggningssektor.

Byggföretagen  JSPK2030

Content

Vill du veta mer?

Peter Selberg , (Föräldraledig) Forskningsstrateg Positive Footprint Housing och samordnare Sunda och klimatsmarta bostäder och lokaler Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om

+46 730 57 26 25 peter.selberg@johannebergsciencepark.com LinkedIn