Guldkväll för guldmedlemmar!

15 september 2020
personer i konferensrum

Häromdagen välkomnades guldmedlemsföretag i Johanneberg Science Parks SME-nätverk till en eftermiddag och kväll av nätverkande och samskapande. En symfoni av möjligheter, projekt och sammanhang.

Programmet bjöd på presentationer av guldmedlemmar, aktuella projekt och en rundvandring i nya kreativa lokaler i A Working Lab - Johanneberg Science Park. Dessutom lättare mat och distanserat mingel på tak-terassen i kvällssol.

De små och medelstora företagen (SME) är regionens och landets framtida tillväxtmotorer. Johanneberg Science Park är en resurs som hjälper företagen att dra nytta av ny kunskap och kompetens. 

Johanneberg Science Parks SME-nätverk består av företag i alla branscher, som har drivkraft, potential och vilja att utvecklas. I nätverket finns både företag som utvecklar eller tagit fram uppfinningar, patent och mjukvarulösningar och produkter och entreprenadföretag och konsultbolag med starkt samhällsbyggnads- och samhällsutvecklingspatos. 

Vill du också bli guldmedlem ?
Lugn. Vi fixar det på en dag. 
Läs mer om vad det innebär
Klicka här för att anmäla ditt intresse.

Klustermedlem
Är du SME-medlem i Västsvenska Kemi- och Materialklustret? Grattis! Då har du därmed även möjlighet att ta del av samma förmåner som våra guldmedlemmar i JSPs företagsnätverk har.

Content

Vill du veta mer, kontakta;

Sofia Ganslandt, SME kontakter

+46 732 34 91 39 sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com LinkedIn