Eftertraktad expert medlem i SME-nätverket

25 april 2022
vattendropp på blad

I höstas flyttade miljökonsultbolaget 2050 till området Johanneberg Science Park. De öppnar samtidigt ett nytt kontor, från att tidigare funnits i bland annat Linköping, Stockholm och Malmö. De är aktuella med rapporten “Västsvenska företag kan bli en global drivkraft i klimatomställningen” och eventet "Klimatet en valfråga" den 2 maj.

2050 Consulting hjälper företag att bli mer lönsamma genom minskad klimatpåverkan och aktivt hållbarhetsarbete. Ett stadigt växande bolag med fokus på analys och att driva och genomföra projekt inom all typ av hållbarhet och cirkularitet. 

- Vi har specialister som möter alla de behov företag och organisationer har i fråga om hållbarare affärer. Vi är miljökonsultbolaget med bredd och djup, vi är bra på research och påverkansarbete. Vår motto: Fast forward to a greener future, säger Viktor Norberg, 2050 Consulting.

Varför är ni medlem i Johanneberg Science Parks SME-nätverk?

- Att vara med i ett av de nätverk som finns på Johanneberg Science Park är självklart. Vi valde platsen strategiskt. Det är här man ska finnas om man vill etablera nytt i Göteborg. Området kring Johanneberg på Chalmers är ett centrum och en smältdegel för de frågor vi arbetar med, menar Lovisa Harrysson, 2050 Consulting.

- Det är fantastiskt roligt att 2050 Consulting så specifikt utvalde den här platsen att verka från! Det känns verkligen som en fjäder i hatten för oss att ha dem med i vårt företagsnätverk för små och medelstora företag, SME. Att läsa rapporten där 2050 kartlagt företagens syn på hållbarhet och klimat i vår del av regionen är kul, säger Sofia Ganslant, ansvarig SME-nätverket hos Johanneberg Science Park.

2050 Consulting välkomnar till:

Lunchseminarium 2/5: Klimatet en valfråga med medverkan från politiska partier och näringslivet. Plats Gamlestadsvägen 4 

Läs rapporten: Västsvenska företag kan bli en global drivkraft i klimatomställningen!

 2050 stöder Ukraina 

2050
https://2050.se/
logo guld 2022

 

 

Content

Intresserad av medlemsskap i JSP:s företagsnätverk? Mejla;

Sofia Ganslandt, SME kontakter

+46 732 34 91 39 sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com LinkedIn