Development Partner ny guldmedlem

23 november 2021
Kollegor på Development Partner fikar utomhus i solen

Development Partner flyttade hit till området 2016. De utvecklar som oberoende partner mark- och fastighetsprojekt som bidrar till högre livskvalitet samt ett mer hållbart och klokt samhälle. Att formellt gå med som Guldmedlem i Johanneberg Science Parks nätverk för små-och medelstora företag är i linje med deras önskan att bidra in i nätverket och miljön.

Vilka är era styrkor? 

— Bredden vi har, helhetsgreppet vi tar, och vår framgångsrika metodik! Metodiken används i alla våra utvecklingsprojekt: egen utveckling, joint venture och när vi som oberoende partner tar fram de lönsamma projektidéer som långsiktigt ska tillgodose alla intressenters, och därmed samhällets, behov och värden!

Vad är hemligheten i metoden?

Att jobba med backcasting på det konkreta sättet gör oss framgångsrika i projekt tillsammans med bredden av kompetens vi har. Vi jobbar utifrån frågeställningarna: Vad har vi, Vad vill vi?, Vad gör vi?

Vad ser ni fram emot som medlem? 

— Vi har sökt oss till Johanneberg för att ha lätt att samverka med våra partners. Och att formellt gå med som Guldmedlem i Johanneberg Science Parks nätverk för små-och medelstora företag är i linje med vår önskan att bidra in i nätverket och miljön.

Sofia Ganslandt, Johanneberg Science Park:

— Jag blir ödmjukt starstruck av att DP jobbat fram innovationer som HSB-dela! Ekonomiska reformer för unga på en ganska fyrkantig marknad visar mig att development partner på riktigt arbetar med hållbarhetskonceptets alla delar! De är bra på att samarbeta. Det är sånt som matchar väl in i vår Science park som ju har hållbar samhällsutveckling och samhällsbyggnad som kärnvärden.

Läs mer om Development Partner

Om SME-nätverket

På Johanneberg Science Park är vi övertygade om att de små och medelstora företagen (SME) är regionens och landets framtida tillväxtmotorer och vi vill därför vara en möjliggörare och resurs som hjälper företagen att dra nytta av ny kunskap och kompetens. Vi vänder oss till företag i alla branscher, som har drivkraft, potential och vilja att utvecklas. Är ditt företag ett av dem? 

Det är nu 200 företagsmedlemmar i SME-nätverket, som deltar på basnivå och ett tjugotal företag som medverkar på guldnivå.

Vill du veta mer? Läs här om förmåner, medlemmar och aktivieter!

Ny Guldmedlem 2021

Content

Kontakta gärna mig - om du har en idé;

Sofia Ganslandt, SME kontakter

+46 732 34 91 39 sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com LinkedIn