De tar helhetsgrepp kring företagens ekonomi

28 oktober 2022
Teamet på Avizion

Avizion är guldmedlem sedan hösten 2020 i Johanneberg Science Parks nätverk för små och stora företag. I deras koncept för företag ingår att ta ett samlat grepp kring finansiering, redovisning och affärsutveckling.

— Avizion har allting som är basen i ett företag in-house och hjälper på så vis hundratals företag så att de kan koncentrera sig på kärnverksamheten. Vi tror på nätverkande som form att hjälpa varandra och därför har vi valt att bli guldmedlem i Johanneberg Science Park, säger Henrik Sjölander, affärsutvecklare och investerare på Avizion.

— Henrik Sjölander och hans affärspartner och kollega Bengt Petersson på Avizion har länge engagerat sig i vårt nätverk och uppskattar sammanhanget och den och kreativa miljö vi erbjuder företag. Som många andra företag som går med i vårt nätverk är det värde Avizion lyfter fram just viljan att träffa andra företag i liknande situationer och att ta del av det spännande utbud som skapas i Johanneberg Science Parks miljö, säger Sofia Ganslandt, ansvarig för Johanneberg Science Parks SME-nätverk.

Avizion, med runt 20 anställda, har sitt kontor i den nygamla stadsdelen Slakthuset i Gamlestaden. I deras erbjudande ingår, förutom redovisning och finansieringstjänster så som fakturabelåning, fakturaköp och inkasso, även affärsutveckling. Detta gör man bland annat med hjälp av ett nylanserat utbildningspaket där företagare får en stabil grund att stå på när det gäller bland annat ekonomi och juridik.

I och med engagemanget i Johanneberg Science Parks SME-nätverk erbjuder Avizion andra medlemmar utbildningspaketet till reducerat pris. Läs mer om erbjudandet här >>

— Med Bengt Petersson som varit med i nätverket från starten 2017 körde vi utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer i två delar vårvintern 2019 och han lobbade in Henrik på Avizion. Därför vågar vi rekommendera den utökade utbildning Avizion nu tagit fram i egen regi till andra SME:er. Den nya utbildningen har sex moduler och bjuder på fler teman, säger Sofia Ganslandt.

Content

Nyfiken på SME-nätverket, kontakta:

Sofia Ganslandt, SME kontakter

+46 732 34 91 39 sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com LinkedIn