Bridget - guldmedlem i nätverket

14 september 2021
Medarbetare på bild, i skogen

Den senaste guldmedlemmen i Johanneberg Science Parks SME-nätverk heter Bridget och erbjuder redan den 21 oktober ett tillfälle att lära sig mer om hur man marknadsför sitt företag och varumärke. Vi har träffat Sofie Sandén, kund- och marknadsansvarig på Bridget för att få veta mer om företaget och vad de ser fram emot i nätverket.

Vilka är ni?

Bridget är en design- och kommunikationsbyrå för varumärken som vill utvecklas. Vi startade 2015 och finns i Göteborg. Vi sätter saker i rörelse med strategi, berättande och form.  

Vilka är era styrkor? 

— Vi har en nyfikenhet som gränsar till nördighet när det gäller att förstå vad våra kunder behöver. I teamet har vi lång erfarenhet från olika former av kommunikation och marknadsföring och vi kompletterar varandra perfekt. Vår strategi är att stärka våra kunders varumärken på olika sätt, alltid med fokus på kundens affär. Från branding till business.  

Vad ser ni fram emot som medlem? 

— Vi ser fram emot att lära från och inspireras av de övriga medlemsföretagen och dela med oss av vår specifika kunskap inom kommunikation och marknadsföring. 

Sofia Ganslandt, Johanneberg Science Park:

— Jag älskar bredden i vårt företagsnätverk, här finns kunskap på så många områden säger Sofia Ganslandt, som driver ett av Johanneberg Science Parks företagsnätverk; Hos Bridget finns ett praktiskt, hands-on marknadsförings kunnande. De är är vana vid kunder inom vår sfär, samhällsbyggnad, och stödjer företag som inte har interna resurser att lägga på kundhantering eller hur de vill synas och agera på nätet. Bridget fixar det där. Skapar en strategi för det ihop med kunden. - Det är också extra roligt att de nyligen har rekryterat en medarbetare och stjärna som Sofie Sandén, från Metry, som ju är ett annat spännande företag som levererar in till ett av våra största EU-projekt - IRIS Smart Cities


Välkommen till Marknadsföringens 1 2 3!

Den 21 oktober arrangerar vi ett event tillsammans! Marknadsföringens 1 2 3 

Marknadsföringens 1 2 3 är en handfast snabbkurs för er som anar att ni borde ta tag i er marknadsföring, men är osäker på hur man gör.

Plats: Teknikparken på Johanneberg Science Park, Sven Hultins gata 9  
Tid: 21 oktober, 9:00 - 11:00
Kostnad: 499 kronor plus moms och kostnadsfritt för guldmedlemmar i Johanneberg Science Parks företagsnätverk för små och medelstora företag och SME-medlemmar i Västsvenska kemi och materialklustret

Anmälan

Om SME-nätverket

På Johanneberg Science Park är vi övertygade om att de små och medelstora företagen (SME) är regionens och landets framtida tillväxtmotorer och vi vill därför vara en möjliggörare och resurs som hjälper företagen att dra nytta av ny kunskap och kompetens. Vi vänder oss till företag i alla branscher, som har drivkraft, potential och vilja att utvecklas. Är ditt företag ett av dem? 

Det är nu 200 företagsmedlemmar i SME-nätverket, som deltar på basnivå och ett tjugotal företag som medverkar på guldnivå.

Vill du veta mer? Läs här om förmåner, medlemmar och aktivieter!

Ny Guldmedlem 2021

Content

För mer information, kontakta:

Sofia Ganslandt, SME kontakter

+46 732 34 91 39 sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com LinkedIn