Hyresgäst

Hyresgäster

Som hyresgäst erbjuds du en kreativ och utvecklande miljö med tillgång till mötesplatser, nätverksskapande aktiviteter, konferensmöjligheter samt servicefaciliteter.

Content

Vi erbjuder platser på vårt samverkansplan på Sven Hultins Plats 1-2. Aktivitetsbaserade arbetsplatser med unik möjlighet att knyta kontakter och samverka. En fantastisk miljö i café och restaurang som drivs av OOTO och ägs av Chalmersfastigheter.

Som en del av Johanneberg Science Park har Akademiska Hus byggt A Working Lab, en ny kontorsbyggnad och innovationsarena. Akademiska Hus investerar cirka 380 miljoner kronor i projektet för att ytterligare stärka området, som är en forsknings- och innovationsmiljö av internationella mått. Här finns möjlighet till arbetsplats på coworkingyta.

 

På området

Vad är det som gör en plats till en stimulerande miljö för lärande, innovation och utveckling? Är det byggnaderna, gångstråken och lokalernas utformni...

Konferens - Restaurang - Café

Restaurangerna hos Johanneberg Science Park serverar förstklassig lunch baserad på närproducerade och rättvisemärkta, ekologiska råvaror. Cafét är möt...

Vill du veta mer, kontakta;

Göran Havert, Affärsutvecklingschef

+46 730 34 64 65 goran.havert@johannebergsciencepark.com LinkedIn