JSP Network

Samira står vid whiteboard

Vill du öka hälsa, motivation och trivsel hos dina medarbetare? Anser du att arbetsmiljö och friskvård är prioriterade delar av er verksamhet? JSP Network är en förening för hyresgästerna i fastigheterna vid Johanneberg Science Park.

Content

Fokus för föreningens verksamhet är att främja medlemmarnas intressen i frågor som berör samverkan, trivsel och friskvård.  

Aktiviteter som vi arrangerar är bland annat den populära lunchlöpningen, som rullar på med en trogen skara deltagare varje fredag, vinter som sommar, Johannebergsstafetten och Brännbollsturnering. 

I JSP Networks regi ser vi nu fram mot att komplettera denna med ett efterlängtad gympass. Utöver det har vi en massa spännande idéer och tankar kring friskvård och sociala aktiviteter, men det viktigaste är inte vad vi tänker utan vad du önskar. 

Vi utökar föreningen med många nya medlemmar. Genom att bli medlem kan du vara med och påverka vilka aktiviteter som blir.  

Ta chansen att lära känna härliga grannar samt får reda på hur du kan vara med och påverka vad som händer i ditt område. 

Hyresgäster som kan vara med i JSP Network:

Fastigheterna på adress Sven Hultins gata 9, Sven Hultins Plats 1,2,5

Samira Savarani, på Johanneberg Science Park har fått den fina uppgiften att väcka liv i vår mötesplats. Tillsammans med fastighetsägarna har vi mycket på gång. 

Aktiviteter på gång

Se JSP Network aktiviteter i vår kalender

Intresseanmälan JSP Network 

Vill du veta mer? Hör av dig!

Samira Savarani, Projektledare

+46 762 39 63 00 samira.savarani@johannebergsciencepark.com LinkedIn