INSTÄLLD WORKSHOP

tjiva workshop
04
mar
Kategori
Evenemangstyp
Workshop
Datum & tid4 mars 2020 - 09:00
Plats
Plats
Johanneberg Science Park, Sven Hultins gata 9C, Göteborg
Kostnad
Price
500
Kostnad:
Price
500

TYVÄRR HAR VÅR FÖRELÄSARE HASTIGT BLIVIT MAGSJUK SÅ VI BEHÖVER STÄLLA IN DAGENS WORKSHOP. VI ÅTERKOMMER SNARAST MED MER INFORMATION OCH NYTT DATUM.

Workshop: Skapa värde för kunden

Vill du fördjupa din förståelse för hur era tjänster skapar värde för användarna? Vill du ta del av metoder och verktyg som fördjupar bilden av användarna och som ger idéer till värdeskapande innovationer?

Varmt välkommen till vår workshop den 4 mars! Här får du prova några av metoderna och se exempel på hur de kan anpassas till olika verksamheter. Efter workshoppen kommer du att kunna börja använda nya metoder för att förstå och skapa värde för användaren – nu och i framtiden.

Workshoppen leds av Sara Renström, RISE, designforskare och expert inom användarcentrerad design. Sara har erfarenhet av både användning och utveckling av samt undervisning i designetnografiska metoder för produkt- och tjänsteutveckling.

Tid: 4 mars kl. 09:00 - 13:00
Plats: Johanneberg Science Park, Sven Hultins gata 9C, Göteborg.
Buss 55 till Sven Hultins Plats, språvagn Chalmers + promenad.

Program:
09:00 Välkommen och introduktion  
10:30 Kaffe 
11:00 Workshop 
12:00 Lunchmacka och mingel

Detta är den andra workshoppen i en serie under våren 2020. De är fristående, du kan välja att gå på en, flera eller alla.

Ta tillfället att till en kraftigt nedsatt kostnad få tillgång till nya tankesätt och verktyg som kan göra stor skillnad för ditt företag!
Antalet platser är begränsat. 

Vi serverar kaffe och lunchwrap under förmiddagen!  

Deltagaravgiften är 5 000 kr, men tack vare offentlig projektfinansiering kan vi ta ut en lägre summa för små och medelstora företag:
500 SEK
Anmälan är bindande, deltagaravgift återbetalas ej. 

Kontakt för frågor: sara.renstrom@ri.se 0730292111 

Workshoppen arrangeras inom projektet TJIVA. TJIVA kommer att testa flera komponenter och processer, som riktade utbildningar, tjänsteinnovationslab och peer-to-peer nätverk för att öka innovationsförmågan hos små och medelstora företag samtidigt som vi etablerar en fysisk lokal på Johanneberg Science Park. Vårt mål  är att företag får med sig verktyg från acceleratorn som gör att de kan fortsätta arbeta med innovation på egen hand.  

TJIVA är den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Framtidens Företag, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden. 
www.tjiva.se

#tjiva #tjänsteinnovation #affärsutveckling 

Västra Götalandsregionen

EU

Content

Har du frågor, hör gärna av dig;

Sofia Ganslandt, SME kontakter

+46 732 34 91 39
Skicka e-post
LinkedIn