TJIVA Företagsnätverk 

TJIVA Företagsnätverk
04
feb
Kategori
Datum & tid4 februari 2021 - 09:00
Plats
Plats
Västra Götalandsregionen
Kostnad
Price
5000
Kostnad:
Price
5000

En möjlighet för er att öka er innovationsförmåga, hitta nya affärsmöjligheter och utveckla era tjänsteerbjudanden. Ni får expertkunskap, stöd i ett peer-assist inspirerat arbetssätt och självklart också erfarenhetsutbyte.

Peer-assist är en kraftfull process som bygger på att alla deltagare bidrar i varandras arbete och företagen förbinder sig därför att delta med minst en person vid samtliga tillfällen. Introduktionsträffen är i Ulricehamn. Sedan är varje företag värd för varsin träff och får då hjälp av hela gruppen i just sin utveckling.

Nätverket är det andra av totalt två. Det första nätverket startade 20-05-27. 
Nästa nätverk startar i januari och pågår till juni 2021.

Nätverket leds av Barbro Lagerholm, expert inom innovationsledning och tjänstefiering på RISE.

Deltagaravgift:
Tack vare extern finansiering kan vi erbjuda deltagande i nätverks-serien för totalt endast 5 000 kr exklusive moms till ett begränsat antal företag. Ordinarie deltagaravgift är 50 000 kr exklusive moms.

TJIVA är den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Founders Loft, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden. www.tjiva.se

#tjiva #tjänsteinnovation #affärsutveckling

 Västra Götalandsregionen

ERUF logo

Content

Har du frågor, hör gärna av dig;

Sofia Ganslandt, SME kontakter

+46 732 34 91 39
Skicka e-post
LinkedIn