Så får du ihop kalkylen kring ditt batteri

Energi och pengar
31
maj
Kategori
Datum & tid 31 maj 2023 - 09:30
– 31 maj 2023 - 11:45
Plats
Plats
Sven Hultins Plats 1-2
Kostnad
Kostnad: Kostnadsfritt

Välkomna till Johanneberg Science Park den 31 maj för att dyka lite djupare i de kritiska frågorna hur man får ihop kalkylen för sitt batteri, vilka olika affärsupplägg som är möjliga och vilka aktörer som behöver engageras.

Seminariet hålls i lokal 4 i det gula huset på Johanneberg Science Park, Sven Hultins Plats 1. Vi startar med kaffe och smörgås kl. 9:30 och drar igång seminariet kl 10:00.

Bland talarna: 

  • Per Löveryd från Akademiska Hus, ett fastighetsbolag i framkant som har erfarenheter från kombinationen solceller, batteri, elbilsladdning samt som deltagare på olika flexmarknader.
  • Mats Balkö från Varberg Energi, som pratar på temat Fastighetsbolag och energibolag i samarbete. Hur och varför? 
  • Mårten Persson från E.ON i Malmö som delar erfarenheter från drift av batterier för kunders räkning. 
  • Joakim Aspe från Recap Energy som berättar om deras koncept för Battery as a Service. 
  • Per Hederstedt från Maple Energy som delar erfarenheter från den win-win-lösning som de var med och genomförde för Holmgrens Bil i samarbete med Skövde Energi. 

Vi avslutar passet med en paneldiskussion på temat nyttor och möjligheter – så ta med Dina bästa frågor för att förstå affärscaset för Ditt batteriprojekt!

Batterier VGR genomförs av Johanneberg Science Park, med stöd från Västra Götalandsregionen. Här kan du läsa mer och se alla planerade aktiviteter inom projektet. 

Content

För mer information, kontakta:

Stina Rydberg, Projektledare

+46 709 54 14 89 stina.rydberg@johannebergsciencepark.com LinkedIn