Klimatdeklarationer och klimatbudget - krångligt eller ivrig på att lära dig mer?

Byggutmaningen Klimatbudget är tillbaka! Välkommen på startmöte 10 februari
10
feb
Kategori
Evenemangstyp
Webinar
Datum & tid 10 februari 2022 - 10:00
– 10 februari 2022 - 12:00
Plats
Plats
Zoom
Kostnad
Kostnad: Kostnadsfritt

Från förra årets succé har vi sett att ett öppet erfarenhetsutbyte i syfte att kunskapshöja underlättade och gav stöd till många och därför är vi nu tillbaka med en ny omgång. Vi vill erbjuda ett forum där branschaktörer kan prata med varandra utan att det är i en affärssituation. På så vis kan vi tillsammans ta ett steg framåt i klimatomställningen.

Byggutmaningen Klimatbudget är tillbaka och vi välkomnar dig till startmötet 10 februari. Under våren kommer vi att mötas för att tillsammans sätta en klimatbudget, i syfte att nå klimatmålen. Mötesformen är uppbyggd på ett gemensamt erfarenhetsutbytesarbete med vägledning av klimatexperten Sara Borgström, WSP som är med under byggutmaningens gång.

Genom förra årets succé har vi sett att ett öppet erfarenhetsutbyte i syfte att kunskapshöja underlättade och gav stöd till många och därför är vi nu tillbaka med en ny omgång. Vi vill erbjuda ett forum där branschaktörer kan prata med varandra utan att det är i en affärssituation. På så vis kan vi tillsammans ta ett steg framåt i klimatomställningen. Detta kommer att ske under gemensamma träffar en gång i månaden som blandar presentationer, workshops, frågestunder och coaching.

Genom att delta i Byggutmaningen Klimatbudget kommer vi att vägleda er i metoder för beräkningar och budget rörande klimatpåverkan från byggprojekt. Utgångspunkten kommer att ske utifrån ert aktuella behov och eventuellt ert utpekade byggprojekt som ska få en klimatbudget. Oavsett var ni står så kommer ni att få möjlighet att göra stora kliv framåt genom Byggutmaningen.

Tillsammans med

Content