Inn2Health Cross Collaboration Day: Förbättrad Covid19-rehab

Rehab med rosa hantlar
02
dec
Kategori
Evenemangstyp
Workshop
Datum & tid2 december 2020 - 08:30
Plats
Plats
Zoom, länk skickas till anmälda i god tid
Kostnad
Kostnad: Kostnadsfritt

Rehabilitering av Covid19-patienter har seglat upp som en ny, stor vårdutmaning. Patienter som har varit svårt sjuka eller sjuka under lång tid kan behöva omfattande rehabiliteringsstöd.

Teamet inom Inn2Health tar sig nu an denna framväxande utmaning, och fokuserar främst på fysiska symtom hos patienter i arbetsför ålder. Vår infallsvinkel är bred; vi tittar på patienter med misstänkt eller bekräftad covid-19-infektion baserat på sjukdomsförlopp och typiska symtom, med eller utan behov av sjukhusvistelse.

Välkommen till en Cross Collaboration Day med fokus på rehabilitering av covid-19. Dagens syfte är att baserat på vårdens verkliga problem och utmaningar engagera innovatörer, entreprenörer och företag från olika sektorer i sökandet efter innovativa lösningar som kan förbättra den långsiktiga vården av covid-19.

Varför ska du delta? 

Har du kunskap, erfarenhet, idéer, entreprenörskap eller intresse som kan vara till nytta för att hantera den här viktiga frågan? Bra! Registrera dig idag! Du får:

  • Överblick av vården aktuella behov genom presentation av behovsanalyser
  • Information om aktuella utlysningar inom offentlig finansiering
  • Möjligheter att diskutera behov direkt med vårdpersonal och patienter
  • Träffa innovatörer, företag och forskare

Under Cross Collaboration Day kommer vi att ge en översikt över Inn2Health samt mer djupgående definitioner av och bakgrund till det ouppfyllda behovet innan vi går in i fokusgruppsarbete. En detaljerad agenda kommer att skickas ut till alla registrerade delegater före Cross Collaboration Day.

Om Inn2Health

Inn2Health är en samarbetsplattform där innovatörer och entreprenörer får ta del av verifierade behov inom hälso- och sjukvården. Syftet med projektet är att katalysera utvecklingen av innovationer som kan möta behoven hos patienter och vårdgivare, gärna på nya sätt med oväntade tekniker och metoder - och samtidigt stödja tillväxt och konkurrenskraft hos entreprenörer och företag.

Cross Collaboration Day hållas digitalt via Zoom. Länk skickas ut till registrerade. Obs! Eventet hålls på svenska.

Vi ses!

Content

Fick du en idé? Perfekt! Hör av dig.

Katarina Nordström, SME-kontakter

+46 709 35 38 60 katarina.nordstrom@johannebergsciencepark.com LinkedIn