Akademisk kvart: Utveckla strategier för Smart Maintenance och förnya din fabriks underhåll

bild
16
apr
Kategori
Evenemangstyp
Webinar
Datum & tid16 april 2020 - 14:30
Plats
Plats
Online, länk kommer!
Kostnad
Kostnad: Kostnadsfritt

Samtidigt som många företag har en vision om noll fel i industrierna (felfri produktion) är det också många som har maskiner från 60-talet som står still på grund av haverier ungefär lika mycket tid som de producerar. Anmäl dig till detta webinarium för att få reda på hur industrier och fabriker kan effektiviseras!

Det finns en enorm potential för att utveckla en fabriks underhåll för att möjliggöra effektiva, digitaliserade produktionssystem. Många företag vill ändra sin strategi för underhåll och jobba med Smart Maintenance – en organisatorisk design för underhåll i en digitaliserad industri.

Trots detta är det alltför många företag som inte investeringar inom underhåll, och alltför många underhållsavdelningar lyckas inte sälja in idéen till resten av organisationen. Men även om de lyckas, har många svårt att veta var de ska börja.

Camilla Lundgren, doktorand på Institutionen för Industri och Materialvetenskap på Chalmers, undersöker i sin doktorsarbete implementering av Smart Maintenance inom industrin, och inkluderar flera aspekter så som investeringar, strategiutveckling och ledarskap. I tätt samarbete med industrin har Camilla tagit fram en process för att utveckla en strategi för Smart Maintenance. På så sätt kan företag skapa en plan för utveckling av underhållsorganisationen, och börja realisera visionen om felfria, effektiva, digitaliserade produktionssystem.

Välkommen till detta webinarium! Länk till det digitala eventet kommer.