PIK pejlar framtiden

13 January 2022
jordglob

PIK har varit med i nätverket för små- och medelstora företag sedan den pampiga invigningen 2016 på Johanneberg Science Park med Katarina Nordström, Björn Westling, eldkonstnär och Hall of Fame för företagare - som många fortfarande talar om som ett gott minne!

”PIK är ett av alla de företag som valt att etablera sig här på området Johanneberg Science Park. Det är vi förstås glada för, säger Sofia Ganslandt som driver medlemsnätverket med kollegor på ScienceParken.”

Berätta vilka är ni på PIK?

PIK Presentationsteknik och PIK Solutions, vi arbetar med kommunikation på två plan, IT och i det mänskliga mötet. Inom IT-området har Stefan Langemalm bland annat tagit fram en mjukvara för robotar som kan programmerar i alla programspråk. Jag, Carina Ridenius arbetar med kommunikation i möte med andra människor.

Ni har varit medlemmar sedan 2016 och nu guldmedlemmar, hur känns det?

Vi tycker att det är viktigt att vara med i ett nätverk där många olika företag är med, för då får man input från många olika områden. Vi har haft glädjen att utveckla och utvecklas tillsammans med projekt som bl.a. TJIVA med Tjänsteutvecklingsacceleratorn, där de deltagit.

Vi har även arbetet med utbildningen Spådomar, kristallkulor och Googelsök som går av stapeln 6 april och riktar sig till företagare, men också till affärsstödjare. Tillsammans med dem ger vi nu en koncentrerad utbildning om omvärldsbevakning - aktuell för en tid i snabb förändring: Spådomar, kristallkulor och Googlesök

Vilka är era styrkor? 

I vår verksamhet är vi måna om att leverera på topp och att fråga våra kunder tycker vi är viktigt, för då får vi veta, båda våra styrkor och svagheter. En sådan lyhördhet tror vi har varit viktig för det höga förtroende som vi har hos alla våra kunder!

Vill du bli medlem i vårt SME-nätverk?

Bli medlem i vårt nätverk och ta del av en rad förmåner. Vi vänder oss till företag i alla branscher, som har drivkraft, potential och vilja att utvecklas. Är ditt företag ett av dem? Läs mer

logo jsp guldmedlem

Content

Välkommen att mejla;

Sofia Ganslandt, SME Relations

+46 732 34 91 39 sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com LinkedIn