Ägardirektiven – ett första steg till en extern styrelse

två engagerade personer sitter vid ett konferensbord
07
Apr
Type of event
Time & date7 April 2021 - 08:00
Location
Location
Online
Cost

Under en timma ger Malin Friis-Liby och Karina Lindgren bakgrund och tips på hur man som företagare kan formulera ägardirektiv. Malin och Karina äger och driver företaget Säkra Kvinnor Styrelsebalans AB, de är experter med praktisk erfarenhet av att arbeta i styrelser och driva företag. Sessionen blir både praktisk och teoretisk och vi lovar att alla kommer få med sig något att omsätta i praktisk handling från seminariet!

Ägarledda bolag som växer kommer till ett skede då det är dags att formalisera styrningen i verksamheten. Modiga ägare kan släppa in extern kompetens i sin styrelse. För många är detta steg ett av de svåraste, att släppa kontrollen. Men tar man sig över tröskeln och professionaliserar styrelsearbetet med extern kompetens lägger man en stabil grund för bolagets framtid och ökar värdeskapandet!
Steget innan rekrytering är att formulera sina ägardirektiv. Det är en förutsättning för att få en extern styrelse!

Seminariet som modereras av Johanneberg Science Park och leds av företaget Säkra Kvinnor Styrelsebalans AB riktar sig till dig som arbetar i ett mindre eller medelstort företag, SME, som du vill utveckla och se växa! Seminariet riktar sig också till dig som arbetar med företag, i affärsstödjande uppdrag.

Välkommen med din anmälan!

Tid: 8-9
Dag: Onsdag 7 april, 2021
Plats: Online. Zoomlänk skickas till anmälda dagen före seminariet. 
Arrangör: Säkra Kvinnor Styrelsebalans AB och Johanneberg Science Park. Ett samarbete inom ramen för Johanneberg Science Parks SME medlemsnätverks guldmedlemskap!

Content