Välkommen till Bioekonomins egen riksdag!

För att hålla klimatförändringarna i schack behöver vi bromsa jordens uppvärmning. Det kräver omedelbara krafttag, långtgående förändringar och gränsöverskridande samverkan. Tillsammans kan vi driva på och bli ett föredöme inom hållbar samhällsutveckling.

Välkommen till Bioekonomiriksdagen 2019 i Göteborg!

Biobaserade material och produkter minskar vårt fossilberoende och kan binda koldioxid. Därför bjuder vi nu in till Bioekonomiriksdagen 2019 - en unik kraftsamling och plattform för att öka andelen biobaserade produkter och material – i hela samhället.

Bioekonomiriksdagen 2019 inrymmer politiska diskussioner, föregångsexempel, intressanta seminarier och föreläsningar. Du vill vara en del av detta!

ANMÄL DIG HÄR!

Vill du och ditt företag synas innan, under och efter konferensen? Det här är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra er organisation eller företag. Vi är särskilt intresserade av konkreta material; kompositer eller produkter som kan ställas ut på utställningen som utgör konkreta exempel på biobaserade lösningar! Anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig.

#bioriks19 #bioekonomi

Observera att anmälan är bindande och kan inte återbetalas vid utebliven närvaro eller sen avanmälan.

Vad är Bioekonomiriksdagen?

Varje år hålls sedan några år tillbaka en Bioekonomiriksdag som samlar ledande organisationer, nyckelpersoner och beslutsfattare inom samhällsbyggnads...

Program Bioekonomiriksdagen 2019

Vi varvar politiker, forskare och innovativa företag på scen under hela konferensen. Guide och moderator är klimatets riddare nr 1 Mattias Goldmann VD...

Utställning och mässa

Vill du synliggöra ditt företag eller din produkt på Bioekonomiriksdagen?...

Koordinator

Tove Arnsvik Bjurefalk, Communications Officer

+46 708 58 29 35
Send e-mail
LinkedIn