Skapa attraktiva cirkulära affärserbjudanden med användaren i centrum

notislappar och händer på ett skrivbord
21
Apr
Type of event
Event type
Webinar
Time & date21 April 2021 - 09:00
Location
Location
online
Cost
Price
500 SEK
Cost:
Price
500 SEK

I denna workshop får du lära dig om användarcentrerad cirkulär design och testa på ett av verktygen i Use2Use Design Toolkit. Workshopen kommer fördjupa din förståelse för vad som krävs för att ett cirkulärt erbjudande ska bli relevant och attraktivt för dina kunder.

Workshopen leds av Anneli Selvefors, Forming Futures, designforskare och expert inom hållbar och cirkulär design. Anneli har under många år forskat på hur kundinsikter kan bidra till att stärka utvecklingen av cirkulära produkter och tjänster. Hon har bland annat utvecklat verktygslådan Use2Use Design Toolkit för att fler företag ska få upp ögonen för hur de kan anpassa sina erbjudanden så att de bli mer attraktiva för kunderna. Under workshopen arbetar vi med ett av verktygen i verktygslådan, Circular Designs Ideation Pack. Du kan läsa mer om Annelis forskning och verktygslådan på www.use2use.se.

Workshopen inleds med en föreläsning om cirkulär design och betydelsen av att designa affärserbjudanden med utgångspunkt i användarnas vardag och konsumtionsprocesser. Du arbetar därefter i grupp med andra deltagare för att skapa attraktiva cirkulära affärserbjudanden med användaren in centrum. Vi rundar av workshopen genom att grupperna delar med sig av goda idéer och reflektioner.

Efter workshopen kommer du kunna arbeta självständigt med verktyget Circular Designs Ideation Pack.

Varmt välkommen till vår workshop den 21 april!

Plats: Via digitalt verktyg, länk delas ut till anmälda i dagen före.   

Antalet platser är begränsade. 

Deltagaravgift:
* 500 kr + moms: Rabatterad avgift för små och medelstora företag (företag som inte tagit emot mer än 200 000 euro i statsstöd under de tre senaste åren)
** 5 000 kr + moms: Ordinarie deltagaravgift övriga företag
Obs! För att ta del av det lägre priset, fyll i denna blankett och skicka till sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com

Anmälan är bindande, deltagaravgift återbetalas ej.

Kontakt för frågor:

Mathias Duell, RISE - Innovationsledare och expert på tjänstelogik, tjänsteinnovation och värdeskapande för företag
mathias.duell@ri.se 076 392 24 47
_______________________________________
Workshopen är en del av TJIVA, den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Founders Loft, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.
www.tjiva.se

#tjiva #tjänsteinnovation #affärsutveckling #innovationslabb

  Västra Götalandsregionen

ERUF logo

 

Content

Har du frågor, hör gärna av dig;

Sofia Ganslandt, SME Relations

+46 732 34 91 39 sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com LinkedIn