Onlinemorgonkaffe om Byggutmaningen Optimering

bygge
01
Feb
Type of event
Event type
Webinar
Time & date 1 February 2024 - 08:30
Location
Cost
Cost: Free

​​​​​​​Byggutmaningen öppnar nu för en ny omgång med fokus på Optimering. Vid detta onlinekaffe träffar du Peter Selberg som beskriver nyttan för dig och hur det går till. 

Genom att bli bättre på materialoptimering kan du minska klimatpåverkan i byggprojekt. Du lär dig att tänka i nya banor när det gäller kravställning, materialval, dimensionering och uppförande. På så sätt kan du minska den ekologiska belastningen samtidigt som du sparar pengar! Och under denna korta infoträff förklarar vi hur, vare sig du jobbar i tidiga skeden, med projektering eller i produktionen. 

Vi välkomnar dig som vill utvecklas inom optimering och är verksam som  fastighetsägare, på kommunal förvaltning, som bostadsutvecklare, entreprenör, eller vid ett konsultbolag. Du som varit med innan kan med fördel vara med igen, då vi denna omgång adderar horisontella teman som är relevanta i alla skeden. Vi ses under en mötesserie i vår. (27 februari, 19 mars, 17 april, 14 maj + resultatmöte i juni).  

Mellan mötena genomför du arbete på hemmaplan. 

Länk till detta onlinekaffet skickas dagen innan till anmälda deltagare.

Mötesserien som utgör Byggutmaningen Optimering startar den 27 februari. ANMÄLAN >>  

Byggutmaningarna genomförs av Johanneberg Science Park i samarbete med Byggföretagen i väst och har pågått sedan 2020. Tidigare fokusområden har varit Klimatbudget och Återbruk. Arbetet med Återbruk resulterade i en enad åtgärdslista som presenterades i Riksdagen. Läs mer >>

 

Content