Guldkväll med Guldmedlemmar

människor står och pratar med varandra, gestikulerar
15
Sep
Type of event
Event type
Networking event
Time & date15 September 2020 - 15:00
Location
Location
A WORKING LAB! Sven Hultins plats 5, 412 88 Göteborg
Cost
Cost: Free

Nu öppnar vi dörrarna till nya A Working Lab för er guldmedlemmar i Johanneberg Science Parks nätverk för små och medelstora företag!

Vi bjuder in till en eftermiddag och kväll av nätverkande och samskapande, där ni guldmedlemsföretag står i centrum. Det blir ett symfoni av möjligheter, projekt och sammanhang riktat till er, guldföretag som vill göra skillnad.

Lite om programmet  (kan komma att ändras)
15:00 Välkomna till Johanneberg Science Park och A Working Lab, med värdarna, Sofia Ganslandt - JSP, Jonaz Björk och Ebba Kullin - Akademiska Hus.

15:15 Fika - Guldmedlemmar - en presentationsrunda. Ni presenterar ert företag på valfritt sätt. Med en poster eller en presentation med en till fem bilder.

15:45 Symfoni - JSPs möjligheter och erbjudanden till guldmedlemmarna. Hänt sen sist, och kort info om några aktuella projekt. Möte med flera av våra projektledare; Ali Tabrizi, Claes Sommansson, Emilia Pisani, Evdoxia Kouraki, Katarina Nordström, Lars Josefsson, Stina Rydberg - Johanneberg Science Park.

16:15 Allt om huset. Innovationer, pågående projekt och dina möjligheter i AWL, det levande trähuset i fem våningar! Hur skapar vi maximal nytta för varandra? Ebba och Jonaz med gäster.

17:15 Mingel med lättare mat och dryck by Waste

18:00 The End

Fakta
Tid: Tisdag 15 september 15:00 - 18:00 där den sista timmen mest består av mat och mingel
Plats: Waste, Johanneberg Science Park, Sven Hultins Plats 5. Röda byggnaden: A Working Lab!
Praktisk information: Buss 55 till ändhållplats. Eller spårvagn till Chalmersplatsen + ca 10 min promenad.

Inte guldmedlem ännu?
Lugn. Vi fixar det på en dag. Klicka här så löser vi det.

Klustermedlem
Är du SME-medlem i Västsvenska Kemi- och Materialklustret? Grattis! Då har du därmed även möjlighet att ta del av samma förmåner som våra guldmedlemmar i JSPs företagsnätverk har och du är varmt välkommen med på eventet!

Arrangör
Johanneberg Science Park. Vi bidrar till små och medelstora företags hållbara tillväxt. Vi är dina vänner, guider och coacher. Varje dag.  

Content

SME-kontakter

Sofia Ganslandt, SME Relations

+46 732 34 91 39
Send e-mail
LinkedIn